A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)

Belföld, 2019.08.24

    Budapest, 2019. augusztus 24., szombat (OS) - Szabadai Viktor hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a vizes vb-t szervező cég ellen

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke büntető-feljelentést tesz a Bp2017 Kft. ellen, ha a cég 15 munkanapon belül sem teljesíti a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerős ítéletét. Amennyiben továbbra sem hozzák nyilvánosságra, mekkora összegre kötöttek szerződést az Iron Corporation Kft.-vel, milyen célra költötték a befolyt összeget, továbbá hogy a szponzorációra, reklám- és marketingtevékenységre kivel, milyen összegre szerződtek, és ha a bíróság által az adatszolgáltatás megtagadásáért kiszabott 100.000 Ft-os bírságot is közpénzből fizetik ki, Szabadai Viktor hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz a világbajnokságot szervező cég ellen.

A magyar embereknek joga van tudni arról, hogy ki mennyiért használhatja azt az épületet, amelyet az adófizetők pénzéből építettek. Felszólítjuk a céget, hogy számoljanak el a költségekkel! Mondják el, hogy két évvel a vb után miért folyik még mindig ki a pénz az ablakon! Felszólítjuk a Bp2017 Kft.-t, hogy ne titkolózzon tovább a magyarok kárára!


Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!