A Marquis is végleg lehúzza a rolót

Belföld, 2022.11.12

Újabb szegedi étterem vált az energiaválság áldozatává, hiszen november 14-től végleg becsukja kapuit a The Marquis.

Bezár a The Marquis A hírt az étterem jelentette be pénteken a saját Facebook oldalán, mint írják a drasztikusan megnövekedett energiaárak miatt kényszerültek meghozni ezt a szomorú döntést. Az étterem vezetése közösségi oldalán köszönte meg a vendégek kitartását a vendéglátóhely mellett, ugyanakkor reményüket fejezték ki, hogy valamilyen formában még találkozhatnak vendégeikkel a jövőben.

Aki szerette a The Marquis-t, annak jó hírünk van, hiszen a tulajdonos üzemelteti a szintén az Árkád Szegedben található Magyaros Ételbárt. Úgy tudjuk, hogy a most bezárásra ítélt The Marquis tulajdonosának máshol is volt érdekeltsége a városban, azonban a koronavírus lezárások miatt, azt az éttermet is be kellett zárnia korábban.

Mint ismert jó néhány vendéglátóhely volt kénytelen lehúzni a rolót főleg az energiaválság következtében. Bezárt többek között a Mars téren található Hambi-Bambi, amelyet el is bontottak, a Szegedi Rostlaposok, valamint a Gulyáscsárda is. A szegedi Pipi Zérónak pedig új tulajdonost keresnek. Félő azonban, hogy ezzel koránt sem lesz vége és újabb vendéglátóhelyek dobhatják be a kulcsot a rezsiválság következtében.

(Webrádió)

Címkék

The Marquis Árkád Szeged Bezár
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!