A rakparton törte rommá a lopott járművet az ittas sofőr

Belföld, 2023.11.10

Jármű önkényes elvétele és rongálás bűntette, továbbá ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indított eljárást egy 26 éves férfi ellen a Szegedi Rendőrkapitányság, aki ittas állapotban tört össze egy korábban ellopott személyautót.

Összetört autó a rakparton
A rendőrségre még 2022. szeptember 17-én érkezett a bejelentés, mely szerint egy Audi személyautóval szenvedtek balesetet a szegedi Huszár Mátyás rakparton.

A rendőrök nyomozásba kezdtek, melynek során kiderült, hogy a balesetet okozó 26 éves férfi ittasan vezetett, ráadásul a gépkocsit lopta egy társasházi mélygarázsból, ahol a kaput is kitörte. Az egyenruhások elfogták a férfit, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra állítottak elő, majd hallgattak ki. A sofőr a rendőröknek beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A 26 éves férfi ellen jármű önkényes elvétele és rongálás bűntette, továbbá ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult eljárás. A rendőrség lezárta a nyomozást az ügyben, majd az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.  
(Webrádió)

Galériánk

Összetört autó a rakparton Összetört autó a rakparton
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!