BKK: pályafelújítás miatt változik a H8-as HÉV közlekedése

Belföld, 2022.06.16

Pályafelújítás miatt változik a H8-as (gödöllői) HÉV közlekedése szombattól: a HÉV az Örs vezér tere és Cinkota, illetve Kerepes és Gödöllő között jár, Cinkota és Kerepes között pótlóbusszal lehet utazni.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a H8-as HÉV június 18-ától 26-áig megosztva két szakaszon, az Örs vezér tere és Cinkota, illetve Kerepes és Gödöllő között jár pályafelújítás miatt.

Hozzátették: Cinkota és Kerepes között pótlóbusszal lehet utazni, a H8-as pótlóbusz Kistarcsa, kórház megálló érintésével, teljes üzemidőben (hétvégén is) jár, a H8E pótlóbusz pedig Kistarcsa, kórház érintése nélkül, csak hétköznapokon, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban közlekedik.

A BKK tájékoztatása szerint két júniusi hétvégén, 18-án és 19-én, valamint 25-én és 26-án körülbelül hajnali 5 óra és 22.30 között a szerelvények Szilasligetnél mindkét irányba a Gödöllő irányú peron mellett állnak meg.

A munkálatok ideje alatt H8-as és a belőle kiágazó H9-es (csömöri) HÉV módosított menetrend szerint jár. A H8-as HÉV közlekedésével kapcsolatos további információk a MÁV-HÉV oldalán (mav-hev.hu) érhetők el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!