CMRV csigahajtóművek univerzális felhasználhatósága

Belföld, 2021.11.22

A csigahajtóművek az egyik legnépszerűbb eszközök, leginkább széles körű felhasználhatóságuknak köszönhetően.

Csigahajtómű A hajtástechnika számos terméket alkalmaz, de a csigahajtómű egy olyan jól bevált eszköz a gépipar minden szegmensében, hogy nehéz találni ennél jobbat.

A csigahajtásokból több fajta is létezik, ezek közül a leguniverzálisabb és leginkább kedvelt típus a CMRV változat. Többfajta kiegészítővel és számos változattal rendelkezik. Legfőképpen szállítószalagok és könnyűipari berendezések hajtására vásárolják.

A csigahajtóművek legfőbb jellemvonásai

Csigahajtóművekkel nagyon sok helyen lehet találkozni, nem is gondolná az ember, hogy hány helyen a gépszerkezetekben elrejtve ilyen alkotóelemek bújnak meg, amelyek nélkülözhetetlenek a megfelelő működéshez.

Az ILMARKET. HU csigahajtóművei nagyon keresett termékek a hajtástechnika iparágazatában, köszönhetően az igen praktikus házkialakításuknak, a jól átgondolt műszaki tervezésnek és a kedvező ár-érték aránynak. Az ILMARKET. HU Piacterén nemcsak a hajtástechnika, hanem más ipari és logisztikai területek számára szükséges árucikket is be tud szerezni.

A csigahajtóművek sorában a CMRV sorozat bordázott házas kocka kialakítású, így a különböző talpas és peremes felfogatások sokkal könnyebben kivitelezhetők általa. A kisebb méretek esetében könnyű alumíniumházas kialakítást terveztek, a nagyobbaknál viszont szükséges volt már egy erősebb, öntöttvas házas megoldás.

Az esztétikus külső mellett kiváló hőelvezetők, korrózióálló festett bevonattal rendelkeznek. A termék időtálló, masszív, strapabíró darab, minőségi (NTN és NSK) csapágyakkal, hosszú élettartamra tervezve, élettartam kenéssel, szilikonolajjal.

Átlagos igénybevétel esetén minimum 20. 000 üzemóra élettartammal lehet számolni ezen csigahajtóművek esetében.

A csigahajtóművek kiegészítői

Az ILMARKET. HU webáruházban Ön mindent megtalál, így érdemes mindent egy helyről megvásárolni. A CMRV csigahajtóművekhez, a hajtástechnikában alkalmazott számos kiegészítőt is megtalálja a cég honlapján.

A kiegészítők között Ön vásárolhat egyoldali vagy kétoldali kihajtótengelyeket, kihajtóperemeket, nyomatékkarokat. Az ILMARKET. HU webáruházban elérhető CMRV csigahajtóművek méretei CHM 25-től 130-ig terjednek.

Az ILMARKET. HU Piactere

Az ILMARKET. HU már több évvel ezelőtt rájött, hogy ha egy olyan platformot hoz létre, ahol az iparban, logisztikában vezetők és dolgozók mind megtalálják a számukra szükséges bútorokat, árucikkeket, alapanyagokat és szolgáltatásokat, akkor ezzel időt és költséget takarít meg számukra. Mindeközben egy hasznos plusz segítség, hogy ügyfélkapcsolatokat is ki tudnak építeni.

Ha Önnek maradt még megválaszolatlan kérdése akár a csigahajtóművekkel, akár az ILMARKET. HU Piacterével kapcsolatban, akkor ne habozzon, lépjen bátran kapcsolatba a cég munkatársaival, akik mindenben a segítségére lesznek!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!