CPAC - Geert Wilders: a bátorság a győzelem előfeltétele, Orbán Viktor bátor vezető

Belföld, 2024.04.26

A bátorság a győzelem előfeltétele; Orbán Viktor nagyon bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért, védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben, és erre a politikára nagy szükség van - mondta a holland Szabadságpárt elnöke a CPAC Hungary konferencián pénteken Budapesten.

Geert Wilders felidézte, hogy tavaly novemberben a Szabadságpárt duplájára növelte parlamenti helyei számát és a legnagyobb párttá vált Hollandiában. A Szabadságpárt sikerének kulcsa, hogy volt bátorsága nemet mondani a nyitott határok politikára és a woke-ra - közölte a pártelnök.

Hozzátette, ha a konzervatívok azt kiáltják az illegális migráció "őrületére", hogy megállj, akkor a tisztességes állampolgárok csatlakozni fognak, mert biztonságos jövőt akarnak a gyermekeiknek.

Ezért folytatni kell a missziót, az igazság harcosainak kell lenni, és az igazság végül győzedelmeskedni fog. "Együttesen megvan az erőnk"; a konzervatívok Európa felemelkedéséért harcolnak, és egyre több választást fognak nyerni - fogalmazott a politikus.

Geert Wilders hangsúlyozta, "óriásokkal állunk szemben, de a mi oldalunkon hősök vannak, a szabadság mártírjai". Emlékeztetett Ronald Reagen amerikai elnökre, akinek neve összeforrt a CPAC-kel, és azt mondta, az azóta eltelt ötven év alatt sok minden változott, volt, ami jobbá vált, de most egy új, komoly fenyegetéssel állunk szemben, ezért nagyobb szükség van a CPAC-re mint valaha.

A Szabadságpárt elnöke kifejtette: az egyik alapvető fenyegetés a woke mozgalom, amelynek lényege, hogy nincsenek objektív értékek, minden relatív, szubjektív; "ez a baloldali elit üzenete". A baloldal megannyi országot eladott, korlátozták az emberek szabadságát, összezúzták a gazdaságukat, és megnyitották a határokat a tömeges migráció előtt - sorolta a politikus.

Mint folytatta, a külső fenyegetés demográfiai jellegű. Afrika népessége négyszeresére fog nőni a század végére, és onnan az emberek egyharmada Európába készül - figyelmeztetett Geert Wilders. Hozzáfűzte, az illegális bevándorlók nem hoznak semmi jót a társadalomnak, csak terhet helyeznek a jóléti államokra.

Óriási menekültválság van, sok európai nemzet küzd az illegális bevándorlókkal, és a dzsihád zászlaját lengetik Nyugat-Európai fővárosokban; az arab lakosság 67 százaléka legitimnek gondolta az Izrael elleni terrortámadást - mondta a pártelnök.

Kitért arra is, hogy 2004-ben halállistára helyezték őt az iszlamista fanatikusok, vérdíjat tűztek ki a fejére, miután "kritizálni merészelte" az iszlámot. Azonban ez nem tántorította el, "a szólásszabadságunk szent és soha nem fogunk kompromisszumot kötni az igazsággal kapcsolatban".

Geert Wilders kiemelte, Budapesten nincsenek illegális migránsok, nincsenek no-go zónák. Merkelék, amikor megnyitották a határokat, veszélybe sodorták az európai keresztény civilizációt. A konzervatívok azonban nem süllyedtek bele ebbe a "politikai mocsárba", hanem az emberek mellé álltak, és ezért támogatják őket a szavazók, akinek már elege van abból, hogy lábbal tiporják az értékeiket - fejtette ki a Szabadságpárt elnöke.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!