Egészségesebbek lehetünk egy masszázsfotel segítségével?

Belföld, 2022.07.17

A masszázst évezredek óta alkalmazza az emberiség széles körű egészségügyi előnyei miatt. Manapság is sokan élnek pozitív hatásaival az átlagemberektől kezdve az élsportolókig.

Masszázs Már az is lehetséges egy masszázsfotel segítségével, hogy az otthonunkban részesüljünk masszázsban, amikor csak akarjuk.

A tökéletes masszázs

A masszázsfotelek korai generációi meglehetősen egyszerűek voltak és ennek megfelelően korlátozott volt a használatuk. Ezzel szemben a mai eszközök lényeges fejlődésen mentek át, így azon kívül, hogy segítenek relaxálni még számtalan más funkcióval is rendelkeznek. A GyógyászatiShop.hu masszázsfotel kínálatában is a modern, széles körben alkalmazható verziók találhatóak meg.

A korábbi változatokkal összehasonlítva ezek az eszközök tetőtől talpig képesek tökéletes masszázsban részesíteni azokat, akik beleülnek. A beépített görgők egy időben több irányban is mozognak, ezáltal még alaposabbá és pihentetőbbé téve a masszázst. A legújabb fotelekben a használó kiválaszthatja azt is, hogy manuálisan állítja be a masszázs paramétereit vagy ha csak a pihenésre szeretne koncentrálni, ezért az automata programok egyike mellett dönt.

A masszázsfotelek előnyei

A masszázsfotelek rendszeres alkalmazása a test számos részén hatékonyan csökkenti a fájdalmat. Különösen sokat tudnak segíteni az alsó hát régiójában. A legtöbb embernek ez az a rész, amely a legtöbb problémát okozza a feszes izmok miatt, de a masszázs nyújtotta előnyök hatására sokan tapasztalnak itt is javulást.  

A fotelek által biztosított relaxáló masszázs a nyaki régió izmainak lazításával segíthet a fejfájások számának és erősségének a csökkenésében. Segíthetnek abban, hogy az edzések után gyorsabban regenerálódjunk, illetve az izomláz is gyorsabban múljon egy megerőltető tréning után. Azáltal, hogy segít kiszakadni a pörgős hétköznapokból, valamint a feszes izmokat is lazítja, elősegítheti a szív- és érrendszer egészségét és a normális vérnyomást.

Könnyen használható és kényelmes

A masszázsfotelek irányítása távirányítóval történik, ezen lehet állítani a masszázs erősségét és sebességét, de akár egy előre beállított programot is választhatunk. A beépített fűtési funkció segítségével nincs szükség arra, hogy takarókkal kelljen beburkolózni ahhoz, hogy ne fázzunk, a masszázs közben a fotel támogatja a megfelelő hőérzet fenntartását.

A speciális, gombnyomásra elérhető zéró gravitációs pozíció a vízen lebegés élményével segít a maximális relaxáció elérésben. Külön plusz a felsőbb kategóriás eszközökben, hogy rendelkeznek USB-töltőkkel, illetve hangfalakkal, így pihenés közben használhatjuk az elektronikai eszközeinket, illetve hallgathatjuk a kedvenc zenénket. A modern masszázsfotelek a masszázs által nyújtott lelki és testi előnyöket biztosítják az otthonunkban, akkor, amikor csak szeretnénk.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!