Egyelőre még nem kell fizetni a parkolásért a szegedi Árkádban

Belföld, 2023.09.01

Egyelőre még akadálytalanul lehet behajtani az Árkád Szeged parkolóiba, de ez a helyzet hamarosan bizonyosan megváltozik.

Árkád Szeged Amint arról portálunkon több ízben is beszámoltunk, az Árkád Szeged bevezeti a fizetős parkolást a bevásárlóközpontban, egy levélben azt írták, hogy erre szeptember folyamán kell számítani. Portálunk értesülése szerint az eredeti tervek között a szeptember 1-jei dátum is szerepelt, de ez sok szegedi autós szerencséjére nem valósult meg. Úgy tudjuk, hogy egyelőre még a fizetős parkolás kialakításához szükséges sorompók sem érkeztek meg és a rendszert sem tesztelték még, így a parkolás fizetőssé tétele csúszik, annál is inkább mert a kivitelezés során kisebb késedelembe esett a cég. A pontos dátum egyelőre nem ismert, de minden abban az irányba mutat, hogy leghamarabb is szeptember 14-től lehet fizetős a parkolás a szegedi Árkádban. Amennyiben a pontos céldátum ismert lesz, természetesen azt megosztjuk olvasóinkkal is.  

Amint arról korábban már beszámoltunk, a beruházó cégcsoport vállalta, hogy 10 évig ingyenessé teszi a parkolást a bevásárlóközpontban, csakhogy ez 2 éve már lejárt, sok szegedi autós szerencséjére csak most vezetik be a fizetős rendszert. Úgy tudjuk, hogy a hónapok óta a parkolóban porosodó, "gazdátlan" autókat a fizetős nyitásra elszállíttatják.

Eddig az alábbi díjszabásokról tudni:

Hétfőtől-péntekig: 

1. óra: ingyenes 
2. óra: 200 Ft
3. óra: 400 Ft
minden további óra 400 Ft

Szombattól-vasárnapig:

1. óra: ingyenes
2. óra: ingyenes
3. óra: 200 Ft
4. óra: 400 Ft
minden további óra 400 Ft

A tervek szerint az ECE a bérlőknek üzletenként 2 db, rendszámhoz kötött, kedvezményes árú, dolgozói havi bérlet megvásárlását teszi lehetővé 12. 500 Ft/db áron.   
(Webrádió)

Galériánk

Árkád Szeged Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!