Elfogták a Szegeden lövöldöző banda utolsó tagját is

Belföld, 2023.09.30

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az összes tagját elfogták annak az agresszív bandának, akik gumilövedékes fegyverrel, szamurájkarddal és késsel indultak adósságot behajtani Szegeden.

Elfogott bandatag Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, több lövés is eldördült Szeged belvárosában szeptember 15-én délután a Hajnóczy utcában. Mint kiderült egy több főből álló agresszív banda próbált meg adósságot behajtani egy férfitól és annak családjától. A "behajtók" gumilövedékes fegyverrel, szamurájkarddal és késsel érkeztek a helyszínre, a fegyvert használták is. A szegedi rendőrök akkor két férfit fogtak el, mostanra pedig valamennyi bandatag rendőrkézre került.  

A banda utolsó tagját a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói 2023. szeptember 28-án egy kecskeméti áruházban fogták el.

A férfival szemben korábban elfogatóparancsot bocsájtottak ki emberrablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A férfit a nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!