TV műsor

Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolcon

Belföld, 2021.06.11

Miskolctapolcán pénteken hivatalosan megnyílt az Ellipsum élmény- és strandfürdő, ezzel lezárult a "Miskolctapolcai strandfürdő és környezetének fejlesztése" elnevezésű projekt 12,7 milliárd forintos vissza nem térítendő, százszázalékos kormányzati támogatással megvalósult második üteme - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolctapolcán A beruházással egy új, évszaktól függetlenül használható fürdőkomplexum jött létre, ahol több mint 5000 négyzetméternyi alapterületen három tematikus fürdőcsarnok, hat beltéri és két kültéri medence, három óriáscsúszda és számtalan további vízi attrakció szolgálja ki a fürdőzőket.

Az Ellipsum élmény- és strandfürdő legnagyobb különlegessége a 66 méter hosszú virtuális valóság csúszda, amelyen csúszás közben egy speciális szemüvegen keresztül, négyféle lehetőség közül kiválasztható virtuális világ tárul a csúszdázók elé - írták a közleményben.

A fejlesztésnek köszönhetően nyolcvan új munkahely jött létre a városban, szakmai becslések szerint évi csaknem 151 ezer látogatót fogadhat a létesítmény.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolctapolcán Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolctapolcán Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolctapolcán Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolctapolcán Élmény- és strandfürdő nyílt Miskolctapolcán
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!