Ennyi volt: A szegedi Salamander is végkiárusít

Belföld, 2023.07.21

Két napja posztolta közösségi oldalára a Salamander Hungaria, hogy összes magyarországi üzletét bezárja, amely alól természetesen a szegedi sem kivétel. A Kárász utcai üzlet kirakatában is megjelentek a végkiárusítást hirdető reklámok.

Salamander végkiárusítás
Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, bezárja összes magyarországi üzletét és kivonul Magyarországról a Salamander. A cipőkereskedő hazai üzletei évek óta veszteségesek voltak, a németországi anyacég pedig tavaly év végén kért csődvédelmet, a gondok kezdete azonban jóval korábbra datálódik, egészen a kétezres évek elejéig nyúlnak vissza, már akkor problémák adódtak a nyereségességgel. 

A Salamander Hungaria a közösségi oldalán jelentette be két napja, hogy végleg befejezi kiskereskedelmi tevékenységét Magyarországon, melynek keretében az összes üzletét bezárja. A cég valamennyi üzletében megkezdte a raktárkészlet végkiárusítását. A szegedi Salamander kirakatát is ellepték a piros-sárga plakátok, amelyen mindenre 10%-os kedvezményt kínálnak. Portálunk információja szerint a bolt megmaradt készleteit végkiárusítja ily módon a cég. Portálunk ugyanakkor úgy tudja, hogy új áru már nem érkezik. Az biztos tehát, hogy a több mint 20 éve a Kárász utca 16. szám alatt található üzlet bezár, a pontos dátum azonban még nem ismert, de vélhetőleg a nyár végével lakat kerülhet az egykor népszerű cipőboltra. 

Egyébként érdekes, hogy a cég csak 10% kedvezményt kínál, hiszen a nyár elején nagyobb árleszállítással is kedveskedett a vásárlóinak. A szegedi Salamanderben egyébként olyan ismert márkák lábbelijeit vásárolhatjuk meg többek között, mint a Bugatti vagy az olcsóbb árfekvésű Reiker. A boltzár egyébként 15 üzletet és annak alkalmazottait érinti Magyarországon. 
(Webrádió)

Címkék

Salamander Végkiárusítás Szeged Kárász utca
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!