Exkluzív interjú Szendy Lillával, az Exatlon sztárjával

Belföld, 2021.05.07

Önmagával és a társakkal is meg kellett küzdeni a csodálatos környezetben. De vajon mit szólt az óriási tarantulákhoz és mit tanult a műsorban Szendy Lilla? Interjúnkból kiderül!

Szendy Lilla Kajakosként tizenkétszeres magyar bajnok, így egyértelmű volt, hogy a két, egymás ellen küzdő csoport közül, a Bajnokokat erősíti a TV2 vetélkedőjében. A műsorról és további terveiről kérdeztük Szendy Lillát.

WR: Hol forgatták az Exatlon Hungary-t, mennyit láttál az országból és az hogy tetszett, amit tapasztaltál?

Lilla: Még a helyszínre való utazás előtt mindenki megkapta a kötelező oltásokat. Az Exatlon Hungary-t a gyönyörű Karib-térségi Dominikai Köztársaságban forgatták, amiből én személy szerint sajnos keveset láttam, hisz minden időnk a forgatással és a játékkal telt.  

WR: Hogyan készültél a műsorra?

Lilla: Végignéztem a korábbi évadokat, így hozzávetőleg tudtam mire számítsak. Egyfajta mentáltréning volt ez számomra! Utólag belegondolva, jól jött volna egy pszichológiai felkészültség vagy felkészítés is (haha)!

WR: A forgatás alatt milyen érdekes dolgokat tapasztaltál?

Lilla: Hatalmas pókokat, tarantulákat láttunk. Eszméletlen ijesztő volt. Gyönyörű virágokat, banánfát, mangófát, kókuszdiót, pálmafát láttunk még. Egy csoda volt mind! 

WR: Milyen hatása volt az életedre a műsornak?

Lilla: Jelenleg is ott tartok, hogy ne adjam fel, hisz nem egyszerű a visszatérés a sportágamba, a kajak-kenuba. Erre mindenképp megtanított az Exatlon, hogy tartsak ki a végsőkig, mert ez is csak egy átmeneti helyzet. Hihetetlen emberi kapcsolatokra tettem szert, amiért nem tudok elég hálás lenni. Tartós barátságok alakultak ki, amire mindig nagy szüksége van az embernek. Elképesztő, hogy mit hozott ki belőlem. Sokszor - talán többször is, mint előzetesen gondoltam volna - padlóra kényszerültem, ahonnan az elején nehezen, aztán a műsor vége felé közeledve sokkal lazábban tudtam felállni. Nagyon sok jó emlékkel, sztorival, élménnyel tértem haza. Életre szóló kaland volt, ezt bátran kijelenthetem.

WR: Jelenleg milyen aktualitásokról tudsz beszámolni az életeddel kapcsolatban? 

Lilla: Most épp a TV2 Akadémián kezdtem tanulmányaim, riporter szeretnék lenni a későbbiekben, emellett napi 2 edzésen veszek részt, illetve szeptembertől aktív másodéves hallgatója leszek a Szegei Tudományegyetem sport és rekreációszervező szakának. A közösségi oldalaimon nagyon sokan kíváncsiak rám és követnek, igyekszem az ő kedvükben is járni a hét minden napján, ami nem kis odafigyeléssel és törődéssel jár.

Fotók: TV2/Exatlon Hungary, Szendy Lilla
(Webrádió)

Címkék

TV2 Exatlon Hungary Szendy Lilla

Galériánk

Szendy Lilla Szendy Lilla Szendy Lilla
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!