TV műsor

Fekete-Győr András a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson

Belföld, 2021.02.21

A Momentum Mozgalom Fekete-Győr Andrást indítja az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson - közölte a párt vasárnap a közösségi oldalán.

Fekete-Győr András A bejegyzésben azt írták: 2022 nem szólhat csak Orbán Viktor leváltásáról. "Van egy ennél fontosabb feladatunk is, hogy felépítsünk egy új, 21. századi Magyarországot" - hangsúlyozták.

Hozzátették: egy új Magyarország felépítéséhez új arcokra van szükség, olyanokra, akik nem a 2010 előtti világból jönnek, és akik értik, hogy rendszerszintű változásra van szükség, mielőtt Magyarország elveszít egy teljes generációt.

"A Momentum nem ismer lehetetlent, és képes alapjaiban megváltoztatni Magyarországot" - fogalmaztak. Szerintük a miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló Fekete-Győr András képes volt arra, hogy közösséggé formálja azokat a bal- és jobboldaliakat, konzervatívokat és liberálisokat, akik egy közös célban hisznek.

Hozzátették, Fekete-Győr András képes lesz arra is, hogy a politikai szekértáborokon átlépve összehozzon mindenkit, aki hisz egy új Magyarország, egy jobb Magyarország víziójában.

Jakab Péter Jobbik-elnök január 25-én jelentette be indulását az ellenzéki kormányfőjelölti előválasztáson, kijelentve, ha ő nyer, elvállalja a miniszterelnök-jelöltséget, ha más győz, akkor őt is támogatni fogja. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke is jelezte korábban, hogy megmérettetné magát.
(MTI)

Címkék

Fekete-Győr András Momentum
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!