Felújítás miatt lezárják az autósok elől a Belvárosi hidat

Belföld, 2023.07.28

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint július 31-től augusztus 18-ig hídfenntartási munkálatok miatt lezárják az átkelőt.

Belvárosi híd Az önkormányzati cég közleménye szerint szükségessé vált az újszegedi oldali dilatáció, illetve a környezeténél lévő vízelvezetés javítása. A munkálatok érintik a kerékpárúton megrongálódott két aknafedlapot, valamint a kapcsolódó kiemelt szegély helyreállítását. A hídfenntartási munkálatok 2023. július 31-én hétfőn, reggel 7 órakor veszik kezdetüket, amelyek a tervek szerint augusztus 18. 20 óráig fejeződnek be.  

A munkálatok alatt a közúti gépjárműforgalmat korlátozzák, melynek keretében a gyalogos, kerékpáros, illetve a tömegközlekedés, mentők, rendőrség és a tűzoltóság számára a rekonstrukció alatt az áthaladás biztosítva lesz. Mint a közlemény rámutat, a fel nem sorolt járművek számára az áthaladás, a felújítás időszaka alatt tiltott lesz, azaz főleg a személyautóforgalmat érinti negatívan. Az autósok biztos nem fognak örülni a hírnek, ugyanakkor a Bertalan híd szabadon járható lesz, tekintettel arra, hogy Szeged fiatalabb átkelőjén végzett a dilatáció javítással a Magyar Közút Nonprofit zRt.
(Webrádió)

Címkék

Belvárosi Híd Felújítás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!