Fiatalodjunk idegen anyagok használata nélkül!

Belföld, 2022.11.29

A legtöbben arra vágyunk, hogy a fiatalos külsőnk megmaradjon. Az idő múlásával azonban bőrünk megereszkedik, megjelennek a ráncok, így érdeklődni kezdünk a külső megfiatalodás lehetőségei iránt.

Női arc A különböző beavatkozások némiképp ijesztőek lehetnek, hiszen sokan ódzkodnak a tűtől és az operációtól is.

Az idegen anyagok használata sokak számára szintén félelmetes, így inkább lemondanak a fiatalodás ezen módjáról. Mivel azonban a plasztikai sebészetben is folyamatos a megújulás és az új technológiák használata, így ma már rendelkezésünkre áll egy olyan megoldás, melynek segítségével a fiatalodás idegen anyagoktól mentesen elérhető.

Új módszer a fiatalodás területén

A korral járó természetes változásokat nem mindenki viseli könnyedén. Az arcfiatalító eljárások többségénél idegen anyagokkal próbálják a csökkent zsírtömeg helyreállítását megoldani.

Az Aesthetica Orvosi Központ plasztikai beavatkozása a legtermészetesebb módja az arc megfiatalításának, miután a saját testünkből kivont zsírt felhasználva pótolják az idő múlásával elveszett anyagot. Bár hihetetlenül hangzik, de az eljárás során a testünk egyik részéből kinyert zsírt egy másik pontba töltik vissza.

Az eljárás előnyei

A legnagyobb előny, melyet ennek a módszernek tulajdoníthatunk, az az, hogy idegen anyag híjján nem kell tartanunk allergiás reakcióktól, érzékenységtől. Mivel a saját szervezetünkből származó anyagot töltik vissza testünkbe, így elkerülhető a szervezet túlzó válaszreakciója.

A beavatkozáshoz nincs szükség nagy mennyiségű zsírra, így akár a fenék, has vagy a csípő környékéről vett zsírsejtek is elegendőek az arc feltöltésére. Látványos eredményeket érhetünk el ezzel a módszerrel. Az éles arcvonások és a gyors arcfiatalítás garantált a kezelést követően.

A saját zsírral való feltöltés folyamata

A gyors és egyszerű beavatkozás során elsőként a zsírsejteket távolítja el a plasztikai sebész azokról a területekről, ahol ez nagyobb mennyiség található. Ilyen a korábban már említett fenék, has és csípő környéke.  

Az óvatos beavatkozás során sértetlen zsírsejtek kerülnek leszívásra, melyeket ezután a korrigálandó felületekbe fecskendez a sebész. A szakember kíméletes masszázs segítségével egyenletesen eloszlatja a beinjekciózott zsírsejteket, így biztosan tökéletes lesz a végeredmény. A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás gyorsan megy végbe.

A beavatkozás után

Az arcfiatalító beavatkozás végeztével néhány napig még óvnunk kell a kezelt felületet. Érdemes tartózkodni az erős gesztikulációtól, illetve a masszázs és a dörzsölés szintén kerülendő. A befecskendezett zsírsejtek egy része felszívódhat, de ez később, pár hét múlva korrigálható.

A kezelőorvos utasításainak pontos betartásával a végeredmény tökéletes lesz. Műtéti hegek nélkül, pár nap alatt regenerálódó, csodásan fiatalos, rugalmas arcbőrt varázsol az eljárás bárki számára.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!