Fidesz: Gyurcsánynak a háború is csak a saját hatalmáról szól

Belföld, 2022.08.11

    Budapest, 2022. augusztus 11., csütörtök (MTI) -  Gyurcsánynak a háború is csak a saját hatalmáról szól - reagált a Fidesz csütörtökön a DK-s Varju László nyilatkozatára.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta, Gyurcsány Ferenc láthatóan mindennap megüzeni, hogy készül és vissza akar térni a kormányzásba, "neki a háború is csak erről szól".

"Egész Európa és Magyarország is szenved a háború és a brüsszeli szankciók következményeitől, háborús infláció, háborús energia- és gazdasági válság van. Gyurcsány Ferencnek azonban most is kizárólag csak azon jár az esze, hogyan tudna újra hatalomra kerülni" - írták.

Gyurcsány Ferencet "azért zavarta el a magyar nép, mert ő háború nélkül is gazdasági válságba, tömeges munkanélküliségbe és az államcsőd szélére taszította az országot, energiaválság nélkül is háromszorosára emelte a gáz és duplájára az áram árát, háborús infláció nélkül is elvette a munkavállalók, a nyugdíjasok és a gyermekes családok pénzét" - közölték.

"Gyurcsány és a baloldal tönkretette az országot" - zárta közleményét a Fidesz.

Varju László, a DK országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, mostanra a Matolcsy György vezette jegybank is beismerte, hogy nagy a baj a magyar gazdasággal, és jelezte, a párt szerint a hónapok óta tartó drágulás "az évtizedes forintgyengítés, a Fidesz gazdaságpolitikájának egyenes következménye".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!