Időjárás
meteoblue
TV műsor

Gyermekvédelmi népszavazás - Szijjártó: a magyar gyerekek szexuális nevelése a szülők kizárólagos joga

Belföld, 2022.01.13

A magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter azt írta, hogy "ma egy újabb nemzetközi bürokrata", Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa "állt be a Magyarországot támadó nemzetközi LMBT-kórusba". Dunja Mijatovic kiábrándítónak tartja a gyermekvédelmi törvény elfogadását és sajnálatosnak azt, hogy népszavazás lesz a törvénnyel kapcsolatban - tette hozzá.

A magyar diplomácia vezetője úgy fogalmazott, hogy "márpedig Dunja Mijatovicnak, vele együtt az összes nemzetközi bürokratának és az összes LMBT NGO-nak bele kell nyugodnia: a magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga, ahhoz semmilyen NGO-nak semmi köze nincsen".

"S ha tetszik nekik, ha nem", erről a magyar emberek népszavazáson is véleményt fognak mondani, mert nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem - zárta bejegyzését Szijjártó Péter.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!