Hiába küzdöttek az életéért, meghalt a 47-es főúton elgázolt férfi

Belföld, 2024.02.24

A mentők mindent elkövettek a 47-es úton, Szeged közelében elgázolt sérült megmentéséért, de az információnk szerint idős férfit már nem tudták újraéleszteni, életét vesztette.

Baleset a 47-es főúton
Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, súlyos közlekedési baleset történt péntek este a 47-es főút Szeged felé tartó oldalán. Egy autós gázolt el egy embert, információink szerint egy idős férfit, a Kastélykert Fogadó közelében. A helyszínelés idejére, a MOL benzinkútnál lévő körforgalomnál a rendőrök elterelték a forgalmat, az érintett útszakaszt több óráig lezárták. 

Portálunk kérdésére Hangai József elmondta, hogy a Szeged határában történt balesethez a mentők egy rohamkocsiját riasztották, ahol már egy életjelenségek nélküli sérültet találtak, ezért azonnal megkezdték a traumás újraélesztését. 

A mentők kitartóan küzdöttek a férfi életéért, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az újraélesztési kísérlet nem járt sikerrel, az idős férfi életét vesztette. 

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt a MOL kúti körforgalomig több órára lezárták, Szeged felé csak kerülőúton lehetett eljutni, a forgalom Algyő irányába folyamatos volt.
(Webrádió)

Galériánk

Baleset a 47-es főúton Baleset a 47-es főúton
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!