Ingyenes buszjáratok indulnak a röszkei úti piacra

Belföld, 2021.11.25

Meghosszabbított nyitva tartással készül a Cserepes sori piac utódja, a Heti Piac (HePi) a karácsonyi forgatagra.

Cserepes sori piac Ezen kívül mostantól ingyen szállítja egy busztársaság a szentmihálytelki Új Élet TSZ területén októberben megnyílt piacra a vásárlókat.

December 4-én, 11-én és 18-án reggel 6 órától délután 3-ig várják a vásárlókat a kereskedők az új piacon, mely a Hambár út 5. szám alatt található. Mivel ez jóval távolabb található a szegediek számára, mint az egykori Cserepes sori piac, ezért jó hír mindenkinek, hogy a jövő héttől már nem kell feltétlenül autóval vagy menetrend szerinti busszal kijutni a Maty-éri pálya bejárata magasságában lévő területre, hanem a Signum busztársaság járataival ingyen elszállítják a piacra igyekvőket. A járatok a Csillag térről indulnak, megállnak a Mars téren, majd a Cserepes sornál, mielőtt elérnek a Heti Piachoz. Lesznek még meglepetések ezen kívül is. 

Újra megrendezik december 4-én a gyerekjátékok börzéjét, ami októberben már nagy siker volt. Ezúttal nem csak játékokat, gyerekkönyveket lehet adni-venni, cserélni, hanem a bejáratnál lévő sátornál kis meglepetéssel kedveskednek a legkisebbeknek a piacosok. Az árusok nevében Ajtai Éva elmondta, hogy mintegy 100 kereskedő kínálja portékáit szombatonként, és azt tapasztalták, hogy egyre több vásárlót sikerült az új piacra csábítaniuk, mióta október elején megnyitottak.
(Webrádió)

Címkék

Heti Piac Ingyenes buszjárat

Galériánk

Cserepes sori piac Cserepes sori piac
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!