Izgalmas ötletek kerti világításhoz

Belföld, 2022.06.02

Feldobnád a kertet a nyári estékre? Mai cikkünkben bemutatunk neked pár tippet, melyek alapján érdemes elindulni az udvar díszítéséhez.

Kerti világítás A fényáradat az év minden szakaszában jól tud mutatni, hiszen a különféle időszakokhoz más és más hangulatvilágítások passzolnak.

Világítások különböző alkalmakhoz

Legyen szó akár egy kis nyugis pihenésről, vagy kellemes vacsoráról, minden alkalomhoz tudsz találni megfelelő világítást. De ha esetleg egy kis szórakozásra vágysz, akkor is kiemelkedő szerepet kaphatnak a fények.  

A választék ezen a téren is hatalmas, így biztosan meg fogod találni a kedvedhez passzoló darabokat. Legyen szó akár nappalról, vagy éjszakáról, a kellemes fények a nap minden pontján hozzájárulnak a megfelelő hangulathoz.

A bejárati ajtóhoz, vagy esetleg a garázshoz keresel odaillő fényeket? Minden területen számos termékvariáció áll rendelkezésedre. Természetesen a kerti növényeknek is kijár a megfelelő színpompa. Mit szólnál hozzá, ha ezt környezetbarát módon tennéd? 

Válogass a Deconline.hu napelemes lámpa kínálatából, melyek között biztosan megleled a számodra leginkább szimpatikus darabot. A megfelelő fények használatával varázslatossá teheted a kertedet is, ahol így minden percét élvezni fogod az időtöltésnek.

Ideális kültéri hangulat

A kerti járda mellé praktikus, ha napelemes lámpákat helyezel le. Ezek segítségével tökéletesen láthatóvá tudod tenni az utat magad előtt akkor is, ha már lement a nap. Ezeket a fényforrásokat a talajba lehet rögzíteni, és közvetlenül a föld felett helyezkednek el. Így megfelelő világítást kaphatsz utadon.  

Ha pedig esetleg vendégek érkeznek hozzád, ők sem fognak eltévedni az udvarban. Továbbá azért is fontos a megfelelő kerti világítás megléte, hogy ne botolj meg a sötétben az esetleges akadályokban.

Szeretnéd, ha partihangulatot idézne a kerti miliőd? Ezt is elérheted az erre a célra kifejlesztett fényfüzérek segítségével. Nyáron a naplementében nincs is jobb program, mint egy kis kerti parti. Ezek az események pedig nem ritkán hosszúra nyúlnak és rásötétedik a bulizó társasaágra.  

Ha tovább szeretnéd jól érezni magad, ebben nagy segítségedre lehetnek a különféle fények. Ezeket teheted akár az étkezőasztal fölé, a pavilonba, vagy a növényekhez is. Minden esetben tökéletes hangulatot fognak biztosítani a kerti partihoz.

Fények a virágoskertben

Ha szeretnéd feldobni a virágoskertedet, erre is számos lehetőséged van. Ha lámpákat helyezel az udvar ezen részére, akkor tökéletesen kiemelik az itt rejlő növényeket. De maguk a lámpák is tudnak dekorációs elemként funkcionálni, így az ő segítségükkel is tovább emelheted a kert pozitív hangulatát.

A bejárati ajtó megvilágítása is jó ötlet lehet. Mikor sötétben érsz haza, bosszantó dolog a kulcs keresgélése. Ha van az ajtó környékén némi fényforrás, akkor máris könnyebb dolgod lesz. Reméljük, te is megtalálod a számodra megfelelő fényforrásokat. Jó keresgélést és vásárlást kívánunk mindenkinek!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!