Jobbik: migránsmunkások helyett normális béreket

Belföld, 2023.09.25

Migránsmunkások Magyarországra hozatala helyett a hazai dolgozóknak fizetett normális béreket követelt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság épülete előtt Lukács László György kijelentette: pártja mindent megtesz azért, hogy megvédje a magyar munkahelyeket az ázsiai migránsmunkásoktól.

A politikus szerint a kormánynak van egy "eltökélt terve", amivel félmillió olcsó ázsiai migránsmunkást kívánnak az országba hozni, "akik lényegében el fogják venni a magyar emberek munkáját, hosszú távon alacsonyan tartják a magyarok bérét, és végső esetben megváltoztatják a kultúrát", ha itt telepednek le.

Világosan látszik, hogy mindez veszélyes - fogalmazott Lukács László György, majd azt hangsúlyozta, korábban a témában indított közterületi akciójukat addig folytatják., amíg a kormány be nem látja, hogy "Magyarországon migránsmunkásokra nincs szükség", mert ez a gazdasági modell "zsákutca, káros Magyarországra, a gazdaságra, az emberek mindennapi életére, és a társadalomban károkat fog okozni".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!