Keresik az év tesitanárát, Csongrád-Csanád vármegyei testnevelőkre is lehet szavazni

Belföld, 2024.05.11

A K&H Bank és a Magyar Diáksport Szövetség három kategóriában keresi az ország legjobb testnevelés tanárát.

Sepsik Lilla A szavazás még tart, de már nem sokáig, hiszen május 15-én zárul a verseny, természetesen több szegedi testnevelőre is lehet voksolni.  

A "K&H mozdulj! az év tesitanára" programba olyan általános vagy középiskolai testnevelőt ajánlhattak a gyerekek, szülők, pedagógusok vagy intézményvezetők, akik aktivizálják, illetve inspirálják a tanulókat a saját környezetükben és egészséges, sportos életvitelükkel is példát mutatnak a nebulóknak.  

A "K&H mozdulj! az év tesitanára" díjjal azoknak a testnevelő tanároknak a munkáját szeretnék elismerni, akik valóban megszerettetik a tanulókkal a mozgást, illetve képesek elérni, hogy a mindennapos testmozgás beépüljön a diákjaik életébe és ahogyan fentebb már említettük, saját sportos és egészségtudatos életvitelükkel is példát mutatnak.  

A "K&H mozdulj! az év tesitanára" három kategóriában keresi a legjobb tesitanárokat, amelyek az alábbiak:

  • 200 fő, vagy az alatti iskolákban tanító testnevelő
  • 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő
  • 30 év alatti, fiatal testnevelő

A versenyben maradt jelöltek közül először vármegyei, valamint budapesti szintén választhatja ki a nagyközönség, hogy kik nyerjenek és jussanak be az országos döntőbe.  

A voksolás május 15-én szerdán éjfélkor zárul.  

Szegedi portálként nekünk természetesen elsősorban a Csongrád-Csanád vármegyei jelöltek a legfontosabbak, szavazzon ön is, hogy a kedvenc testnevelője legyen az év tesitanára. A megyei nyertesek nevét legkésőbb május 17-én teszik közzé, majd ezt követően indul az országos szavazás.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!