Kosárlabda pályát alakítanak ki a Tanító téren

Belföld, 2024.05.30

Kosárlabda pályát alakítanak ki a Tanító téren Tápén, a részletekről Szécsényi Rózsa önkormányzati képviselő adott tájékoztatást portálunknak.

Kosárlabda Mint a képviselő kérdésünkre elmondta, a Szegedi Petőfi Sándor Általános Iskola Bálint Sándor Tagiskolájának diákjai kifejezett kérésére alakítanak ki kosárlabda pályát a Tanító téren. A területen jelenleg egy műfüves, foci és tollaslabda pálya található, ugyanakkor fitness gépeket is elhelyeztek korábban, de első sorban természetesen mint játszótér funkcionál.  

Mint Szécsényi Rózsa kérdésünkre elmondta, kosárlabda pálya ezidáig nem volt, ez azonban most megváltozik, hiszen az önkormányzat mintegy 3 millió forintból alakít ki egyet a Tanító téren. A rekonstrukció 7 padot is érint, amelyet szintén lecserélnek. A beruházás június elejére, várhatóan mintegy másfél hét múlva készül el, akkor vehetik birokba az iskolások is.  

Amint arról portálunkon tegnap már beszámoltunk, Tápén egy több mint 800 méteres rekortán futókört is kialakítanak, amely a tervek szerint 146 millió forintból valósulhat meg és szeptember közepére készül el. 
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!