Mindennapi wellness: az arcápolási rutin

Belföld, 2022.12.28

Az állandó stressz, az alváshiány, a napi mókuskerék elviseléséhez igenis szükség van arra, hogy minőségi időt tölts magaddal, magadban.

Xtreme lashes Pár perc, ami csak a Tiéd. Ez a szeánsz - hogy összekösd a kellemest, a hasznossal - legyen az arcápolási rutinod.

Reggel, amikor még csendes a ház, vagy este, amikor már csendes a ház… A lényeg, hogy legyen pár percnyi időd magadra. Gyújts meg egy gyertyát a fürdőszobában, hallgasd a kedvenc zenéid és csempéssz egy kis wellness-t a mindennapjaidba egy alapos és szakszerű arcápolási rutinnal.

A bőrnek teljesen más szükségletei vannak reggel, mint este. Napközben sokkal több káros anyag (szmog, por, UV sugárzás) éri az arcot, így ilyenkor a védelem a fontos, ezzel szemben az éjszakai arcápolásnál a regeneráción van a hangsúly. Az amerikai Xtreme Lashes szenzitív és hipoallergén arc- és szemkörnyék ápoló termékein keresztül mutatjuk be neked, hogy milyen egy hatékony reggeli és esti rutin.

Nappali arcápolás

A reggeli arcápolási rutinnak gyorsnak, frissítőnek és egyszerűnek kell lennie. Alaposan tisztítsd meg az arcod az Xtreme Lashes ultra szenzitív sminklemosó habjával. Ez nagyon fontos lépés, hiszen ilyenkor szabadítod fel a bőrödet az éjszaka folyamán összegyűlt olajtól. Közvetlenül az érzékeny területek - mint a szemkörnyék és az ajkak vékony szövetei - tisztítására fejlesztett formula nem okoz irritációt, puhává varázsolja a bőrt és kondicionál.

Több mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Kókuszvíz, csipkebogyó, kamilla kivonatokat és aloe vera juice-t tartalmaz, utóbbi közismert ápoló, nyugtató és hidratáló hatásáról. Nem tartalmaz ásványi olajat, mesterséges szín- vagy illatanyagot. Szulfátmentes, így nem irritálja a bőrt és nem zavarja a természetes működését.

Jöhet egy könnyű, kifejezetten a szemkörnyéki finom bőr ápolására fejlesztett hidratáló szérum. A Total Eyes Repair lifting hatása finomítja a szemhéj környéki szarkalábakat és apróbb ráncokat, csökkenti a duzzadtságot, hatásos a sötét karikákra és a fakó arcbőrre.  
Utolsó lépésként kenjük be az arcunkat egy UV-védelemmel ellátott nappali krémmel, ami megóvja a bőrünket a különböző környezeti hatásoktól, illetve biztos alapot ad a sminknek.

Esti arcápolás

Az esti arcápolási rutinra sokkal több az idő, így több ápolási lépést is beiktathatsz. Az első teendő, hogy alaposan mosd le a sminked az Xtreme Lashes hipoallergén habjával és direkt erre a célra fejlesztett, speciális szöszmentes kozmetikai szivacsokkal. Fogmosás közben kicsit hagyd magadon a habot, hogy a hatóanyagok felszívódhassanak. Aztán ismét a szemkörnyék ápolása következik. Használd az öregedésgátló, magas koncentrátumú hialuronsavas tapaszt, amely láthatóan kisimítja a szarkalábakat, segíti a természetes regenerációs folyamatokat.  

Plusz pont a szempillák és a szemöldök védelme és ápolása. Használd az Amplifeye Advanced szérumot, a hatóanyagok közvetlenül a szőrtüszőbe jutnak, így bizonyítottan megerősítik a meggyengült vagy ritkás szemöldök- és pillahagymákat. A szérum a természetes szőrnövekedés mindhárom fázisában stimulál, így gyorsabban és erősebben nő az adott szőrzet.

A világon egyedülálló műszempilla-kompatibilis termékek

Van az a tévhit, hogy ha műszempillát viselsz, akkor nem szabad szemkörnyékápolót vagy szérumot használnod. Hát, akármivel nem is… Hiszen, akár tönkre is teheted egy zsíros krémmel vagy olajos szérummal/lemosóval az épített pilláidat. Viszont, az Xtreme Lashes a világon az egyedüli szépségipari márkacég, amely direkt a műszempillákkal kompatibilis arc- és szemkörnyékápoló termékeket forgalmaz. Ráadásul, a legtöbb termék hipoallergén, így az érzékeny szemű nők is használhatják!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!