Munkavállalókat keres a Müller Szegeden

Belföld, 2024.03.04

Egyelőre üzletvezető helyettest, valamint drogéria/parfüméria/játék-írószer részlegvezetőt keres a Müller Drogéria Magyarország Bt. a szegedi Árkádba.

Müller Hódmezővásárhely
Amint arról portálunkon elsőként már beszámoltunk, hamarosan Müller drogéria nyithat Szegeden, méghozzá a város legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, az Árkádban. 

Az egykori Reno cipőbolt és Libri könyvesbolt helyére költöző multinacionális vállalat már munkavállalókat is keres, hiszen a legnagyobb munkerőkereső portálon két hirdetés is megjelent hétfőn, amelyben dolgozókat keresnek. Az Árkád Szeged nincs megemlítve, de a munkavégzés helyszíne igen beszédes, hiszen a leendő dolgozónak a Londoni körút 3. szám alatt kell majd felvennie a munkát, ahol ugyebár az Árkád Szeged van.

A Müller egyelőre üzletvezető helyettest, valamint drogéria/parfüméria/játék-írószer részlegvezetőt keres. 

A cég karrier-lehetőséget, munkábajárás támogatást, kedvezményes dolgozói vásárlást, valamint 10 év munkaviszony után jubileumi juttatást kínál. 

Ehhez a munkához elég lehet a középiskolai végzettség, valamint elvileg nyelvtudás sem kell hozzá, viszont kereskedelemben szerzett több éves vezetői tapasztalatot várnak el. 

Tekintettel arra, hogy azonnali kezdéssel keresnek munkavállalót, szinte biztos, hogy még márciusban megnyílhat Szeged legújabb drogériája. 

A profession.hu oldalon egyébként a munkavállalok jelentős része stresszesnek írta le a munkahelyet, amely ilyen nagy forgalmú üzletben talán nem is csoda. 

Szeretne a szegedi Müllerben dolgozni? Itt elküldheti önéletrajzát.


(Webrádió)

Címkék

Müller Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!