Novák Katalin: újra elérhető a könyvesboltokban az Ami a miénk - 50 írás a családról kötet

Belföld, 2022.01.26

Az adventre megjelent "Ami a miénk - 50 írás a családról" című kötet gyorsan elfogyott, így második, változatlan kiadással jelentkezik, és ismét elérhető a könyvesboltokban - írta Novák Katalin, a kormánypártok államfőjelöltje a Facebook-oldalán szerdán.

Novák Katalin ötven különleges embert kért fel - a művészet, az irodalom, a tudomány, a sport, az egyház, a gazdaság, a média, a közélet vagy a családmozgalmak meghatározó szereplői közül -, hogy osszák meg a családdal kapcsolatos gondolataikat. Olyanok szólalnak meg, akiket érdemes meghallgatni, akiket személyesen is nagyra értékel, és akiknek a történeteiből az olvasó is erőt meríthet.

Vannak a szerzők között gyermekesek és gyermektelenek, kis- és nagycsaládosok. Vannak, akik elsőre találták meg életük társát, s volt, akinek nem ez volt az útja. Megszólalnak olyanok, akik fogyatékkal élő gyermeket nevelnek, vannak, akik fiatalon szülővé váltak, mások hosszú ideig vártak erre a csodára, mások örökbe fogadott gyermeket kaptak ajándékba.

Novák Katalin a kötet minden írása elé személyes ajánlót készített.

"Bízom benne, hogy a könyv segít, hogy - ahogy a címében szereplő Simone Weil-idézet is mondja - megtanuljunk vágyakozni az után, ami a miénk" - olvasható a politikus Facebook-oldalán.

A kötet elérhető a Libri országos hálózatában, valamint a kiadó Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) e-könyvesboltjában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!