Önkormányzat 2019 - Bemutatták a Fidesz-KDNP nyírbátori és újfehértói polgármesterjelöltjét

Önkormányzati választás, 2019.07.11

Bemutatta a Fidesz-KDNP nyírbátori és újfehértói polgármesterjelöltjét a térség kormánypárti fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban.

Simon Miklós sajtótájékoztatón elmondta, a 14 ezer lakosú Újfehértón Hosszú József jogász, a Tiszavasvári Járási Hivatal jelenlegi vezetője, a 12 ezres lélekszámú Nyírbátorban pedig Gárdos László jogász lesz a kormánypártok jelöltje.

"A Fidesz felvállalja az általa indított jelölteket, és a jelöltek is felvállalják az eszmeiségünket" - fogalmazott az országgyűlési képviselő, hozzátéve, jót tenne a két településnek, ha olyan csapat vezetné, amely a polgári-keresztény értékrendet képviseli.

A jelöltek nem bújnak "a függetlenség megtévesztő zászlaja alá", mint ahogy azt Máté Antal, Nyírbátor jelenlegi független polgármestere teszi, aki az MSZP-Párbeszéd EP-listáján "arctalanul" a 24. helyet foglalta el - tette hozzá.

Hosszú József elmondta, megválasztása esetén ipari park épülne a befektetők számára Újfehértón, az elvándorlás, illetve az ingázás megállítására pedig városi munkahelyek létrehozását fogja szorgalmazni.

Gárdos László arról beszélt, hogy Nyírbátornak észszerű infrastrukturális beruházásokra van szüksége, emellett csökkenteni kell főleg a fiatalok körében magas elvándorlási arányt is.

"A jelenlegi egy helyben járás helyett új lendületre van szükség" - tette hozzá a kormánypárti polgármesterjelölt.

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!