Pizza Hut nyílik a szegedi Árkádban

Belföld, 2023.05.12

Eddig csak sejteni lehetett, de mára bizonyossá vált, Pizza Hut nyílik a Jack's Burger helyén az Árkád Szegedben.

Pizza Hut - Árkád Szeged Amint arról portálunkon az év elején már beszámoltunk, franchise hálózat építésébe kezd a Pizza Hut Magyarországon, melynek keretében az 50 ezer lakos feletti városokat célozta meg az amerikai gyorsétteremlánc.  

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Pizza Hut 20 év után ismét visszatér Szegedre. A gyorsétteremlánc egyébként 2002. év elején zárta be a Kárász utca 10. szám alatt található éttermét. Külön érdekesség, hogy jelenleg is egy pizzázó található a helyén, amely még 2014-ben indult Budapesten és szintén franchise rendszerben működik, az induláskor a népszerű Gianni is a tulajdonosok között volt.

A Moldován András nevével fémjelzett Jack's Burger március végén húzta le a rolót, de már akkor tudni lehetett, hogy a Pizza Hut jöhet a helyére, amelyet meg is írtunk portálunkon.  

A szóbeszéd mellett persze a Pizza Hut szegedi nyitását több helyről is tudni lehetett, hiszen a cég gőzerővel keresett munkavállalókat az újonnan nyíló étterembe.  

Mára egy hatalmas Pizza Hut molinó is kikerült az Árkád Szeged első emeleten található étterem helyére, amely fennen hirdeti, hogy itt bizony hamarosan nyitás lesz. Úgy tudjuk a munkálatok a megfelelő ütemben haladnak, a hónap végén kinyithat a Pizza Hut.  

(Webrádió)

Címkék

Pizza Hut Árkád Szeged

Galériánk

Pizza Hut - Árkád Szeged Pizza Hut - Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!