Szakértő: egy "liberális massza" alakult ki az ellenzéki oldalon

Belföld, 2020.03.11

Egy nagy "liberális massza" alakult ki az ellenzéki oldalon, mondanivalójukban, üzenetükben nem lehet különbséget tenni a különböző pártok között - közölte Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Az elemző azt mondta: mivel minden ellenzéki párt ugyanazt mondja, valószínűleg az tud majd közülük kiemelkedni, amelyik a legerősebb, legszervezettebb, leghatározottabb és a legtapasztaltabb. Ez jelenleg a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció (DK) - tette hozzá.

Boros Bánk Levente úgy fogalmazott, a DK elnöke egy "báránybőrbe bújt farkas", ő mozgatja a szálakat az ellenzéki térfélen. Ezt támasztja alá Gyurcsány Ferenc kommunikációja, miszerint ő mindenkinek a partnere, de eközben átcsábítja az MSZP politikusait a saját táborába, s megpróbálja a többi formációt is "maga alá gyűrni" - mondta.

"Ez annak is köszönhető, hogy Gyurcsány Ferenc nem ma kezdte a szakmát, azért ő mégiscsak KISZ-vezetőként az MSZMP mintáján nőtt fel a '80-as években, meghackelte a saját pártját és a saját miniszterelnökét 2004-ben" - közölte, hozzátéve, a DK elnöke mindent látott már, míg vele szemben tapasztalatlan politikusok állnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!