Szeged bezárja a játszótereket is

Belföld, 2020.03.20

A járványügyi vészhelyzetre tekintettel a szegedi önkormányzat úgy döntött, hogy bezárja a kültéri játszótereket is, annak érdekében, hogy megelőzze a koronavírus terjedését.

Bezárt játszótér
Amint arról portálunkon is beszámoltunk, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata 14 pontos akciótervet fogadott el annak érdekében, hogy megvédje a városlakókat az egyre inkább terjedő koronavírus fertőzéstől. Többek között a szegedi városi kultúrális és sportintézmények is szüneteltetik a működésüket, az önkormányzat felszólította a boltokat is, hogy zárjanak be, illetve korlátozák a nyitvartásukat. Az intézkedés alól természetesen kivételt képeznek az élelmiszerboltok, drogériák és a patikák. Amint arról tegnapi írásunkban már beszámoltunk, a szegedi éttermek is kilátástalan helyzetbe kerültek a koronavírus-járvány következtében.  

A szegedi önkormányzat ugyanakkor a kültéri játszóterek bezárása mellett döntött, tekintettel a gyermekek és a polgárok védelmére. Visszavonásig nem látogathatóak a játszóterek, valamint a kültéri fitnesz gépek használata is tilos a járványveszély miatt. A rendelkezést a szegediek láthatóan tudomásul vették, a máskor gyerekzsivajtól hangos játszóterek teljesen kiürültek.
(Webrádió)

Címkék

Koronavírus Szeged játszótér

Galériánk

Bezárt játszótér Bezárt játszótér Bezárt játszótér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!