Több millióval gazdagodott a Szerencsekerék szegedi játékosa

Belföld, 2023.03.12

A TV2 népszerű vetélkedőjében mosolygott rá a szerencse a szegedi Szász Dánielre, aki több, mint 5 millió forinttal lett gazdagabb a Szerencsekerék harmadik évadának utolsó adásában.

Szász Dániel TV2 Danit az elmúlt két év több kihívás elé állította, így elmondása szerint az elnyert összeg most nagyon jól jött neki, emellett ajándéktárgyakban is részesült.

WR. : Mi motivált, hogy kipróbáld magad a TV2 vetélkedőjében, a Szerencsekerékben?

SZ. D.: Azt hiszem, azt már sokan tudják, hogy egy-egy ilyen műsorba sem szereplőként, sem pedig nézőként nem olyan egyszerű bejutni. A jelentkezők szűrése mellett esetenként az adott műsor casting munkatársai keresik fel azokat az embereket, akik később, mint szereplők szóba jöhetnek a megadott kritériumokhoz mérten. Nem volt ez másként a Szerencsekerében sem. Engem is a TV2 egy casting munkatársa keresett fel és invitált a meghallgatásra, amely két körből állt, és Budapesten került rá sor. Ez követően jelezték, hogy várnak a felvételre, ahol, mint azt a nézők a minap láthatták, a sztárvendég Kandász Andrea volt.


WR. : Mennyire bizonyult könnyűnek vagy épp nehéznek a játék?

SZ. D.: Számomra nem bizonyult annyira nehéznek, de valószínű, hogy azért sem, mert készültem a játékra miután megtudtam, hogy beválogattak a forgatásra. Mindenesetre azt gondolom, hogy ennél a vetélkedőnél valóban szüksége van az embernek a szerencséjére, illetve egy kis stratégiára is.

WR. : Egész végig viszonylag kis összegek kipörgetésével meneteltél előre, majd egy csere lehetőség kipörgetésével végül is te kerültél a döntőbe. A végén pedig több, mint 5 millió forinttal és két tárgynyereménnyel lettél gazdagabb.

SZ. D.: Így van, mindvégig nagyon szerencsétlennek éreztem magam, és bár a nézők lehet, hogy ezt nem látták rajtam, el voltam keseredve, ám ennek ellenére igyekeztem jókedélyű maradni. A tárgynyeremények megszerzése után sikerült felszívni magam, örültem, hogy nem megyek majd azért üres kézzel haza. A játék vége pedig aztán egyértelműen boldoggá tett.

WR. : Mire költöd majd el ezt a pénzt?

SZ. D.: Sajnos az elmúlt két-három évben több kihívással is szembe kellett néznem, ami felemésztette a megtakarításaimat és a bevételemet, ezért a pénzt az életkörülményeim rendezésére fordítom majd.

WR. : Nemcsak a Szerencsekerékben, de tavaly a Szegedi Szabadtéri Játékok nagyszínpadán is szerepet kaptál.

SZ. D.: Igen, statiszta voltam a Chichagoban, amely a Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciójaként, a Fesztivál történetében először került színpadra 2022-ben, Béres Attila rendezésében. Nagyon megtisztelő volt Janza Kata mellett statisztálni és vele együtt megismerni egy kicsit a többi nagy színészt.

WR. : Jól tudom, hogy most a modellkedés felé kacsintgatsz?

SZ. D.:Egy ideje benne vagyok néhány Facebook-os csoportban, ahol különböző fotózásokhoz keresnek férfi modelleket. Az elmúlt időszakban kaptam is már néhány felkérést, legutóbb pedig felléphettem a szegedi Fashion Show-n. Érdekes egy világ, látok benne potenciált. Ezért ha úgy tetszik, szemezgetek vele, igen. Hosszú távú célom azonban sokkal inkább a külföldi divatlapokban való megjelenés, ugyanis azt látom és a tapasztalataim is azt mutatják, hogy Magyarországon a férfi modellek iránt egyelőre nincs túl nagy kereslet.
(Webrádió)

Címkék

Szász Dániel TV2 Szerencsekerék

Galériánk

Szász Dániel TV2 Szász Dániel TV2 Szász Dániel TV2
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!