Újabb üzletet nyithat Szegeden az ALDI?

Belföld, 2023.12.26

Portálunk információja szerint újabb üzletet nyithat a német diszkontlánc Szegeden. Meg nem erősített információink szerint a TTL egykori áruházának a helyén nyílna meg az újabb bolt, az előzetes tervek szerint jövőre.

TTL, Verdant, Dorozsmai A TTL szőnyegáruház már évekkel ezelőtt bezárta szegedi üzletét a Dorozsmai út 23-29. szám alatt, ugyanakkor a cég totem oszlopainak egy része még mindig a helyén áll. Miután a TTL bezárta a kapuit, a Verdant Bútor költözött a Dorozsmai úti ingatlanba, azonban csakhamar tovább is állt a Rókusi körúti Tesco Extrába. A TTL-nek egyébként Debrecenben és Miskolcon van üzlete jelenleg, illetve webshopon értékesít. A Facebook-on az utolsó bejegyzés a szegedi üzlettel kapcsolatban 2015. decemberi.  

A helyszín egyébként nem tűnik rossz választásnak, hiszen a Dorozsmai út ezen szakasza is rendkívül forgalmas, egyedül az üzlet megközelítése nehézkes, de vélhetőleg erre is talál megoldást az ALDI.  

Az újabb bolt nyitása nem lenne meglepő, hiszen mint korábban beszámoltunk róla, elképesztően népszerűek az ALDI üzletei Szegeden, a Dugonics tér forgalmát tekintve második az országban, de a többi is előkelő pozíciót foglal el a bevételi listán.

Portálunk természetesen megkereste a német diszkontláncot a hírrel összefüggésben, azonban a szokásukhoz híven igen sejtelmesen válaszoltak a megkeresésére. Az ALDI válaszában a szerepvállalásának erősítését lengette be, amely véleményünk szerint újabb üzlet nyitását vetítheti előre, de hogy pontosan hol, az egyenlőre rejtély, a Dorozsmai úti helyszínt biztos számításba vették. Az ALDI jelenleg 4 üzlettel képviselteti magát Szegeden, amennyiben a tervezett is megvalósul akkor ötre nőne a számuk. A konkurens LIDL egyelőre csak 3 üzlettel rendelkezik Szegeden. A megyeszékhely bizonyosan fontos az ALDI számára, hiszen 2021-ben itt épült meg az ország legnagyobb ALDI-áruháza is

Az ALDI közleménye portálunk megkeresésére:

„Szegeden az ALDI már jelenleg is 4 üzlettel van jelen, így a város a vásárlók számát, illetve az itt foglalkoztatott munkaerő létszámát illetően egyaránt kiemelt jelentőséggel bír az üzlethálózat számára. A vásárlói igényeknek minél jobban megfelelve az ALDI szeretné a jövőben is tovább erősíteni szerepvállalását a vármegyében az élelmiszer-kiskereskedelemben. A vállalat jelenleg nem tud információval szolgálni a sajtónak hálózatának bővítéséről, amennyiben újabb üzletnyitásra kerül sor, azt megelőzően természetesen tájékoztatja vásárlóit és a sajtó képviselőit is. ”
(Webrádió)

Címkék

ALDI Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!