Végleg bezár a Napfény Parkban található CCC cipőbolt

Belföld, 2023.05.30

Újabb multinacionális vállalat szegedi üzlete húzza le a rolót, ezúttal a CCC cipőbolt Napfény Parkban található boltja zár be véglegesen.

CCC Napfény Park A CCC sms-ben tájékoztatta az ügyfeleit arról, hogy a Szabadkai út 7 szám alatti üzlet bezár, egyúttal a teljes készletre 30%-os kedvezményt hirdetnek. A Napfény Parkban található CCC június 13-án zár be, addig lehet ott kedvezményesen vásárolni.  

A CCC-t 1999-ben alapították, székhelye a lengyelországi Polkowice-ben található. A Magyarországon is jól ismert CCC cipőbolt hálózat franchise rendszerben működik, ugyanakkor az értékesítés jelentős része már az internetre tolódott át. A CCC-t 2004 decemberében vezették be a Varsói Értéktőzsdén, a fő részvényes Dariusz Milek, aki korábban a Forbes leggazdagabb lengyelek listáján is szerepelt. Milek filozófiája a jó ár és a kedvezmény páros volt, a CCC mozaik szó is azt jelenti, hogy "az ár csodát tesz. " 

Ugyan a napfény parki CCC bezár, azonban még marad a cégnek kettő üzlete, egy a Szeged Plazaban, egy másik pedig az Árkád Szegedben.
(Webrádió)

Címkék

CCC Napfény Park Bezárás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!