Voks 24 - Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely ostobának nézi a budapestieket, ráadásul a megkérdezésük nélkül tiltaná ki az autókat

Választás 2024, 2024.05.24

Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket, ráadásul a megkérdezésük nélkül tiltaná ki az autókat a városból - írta a Facebookon pénteken közzétett videójához a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra azt írta, Karácsony Gergely saját magát buktatja le egy kikerült videófelvételen: tagadja, hogy kitiltaná az autókat, de most "csúnyán lebukott".

Képes lenne a fővárosi autósok százezreit kitiltani a városból, erről saját maga beszélt korábban, de most próbálja letagadni.

"Karácsony ostobának nézi a budapestieket, ráadásul a megkérdezésük nélkül tiltaná ki az autókat" - írta a főpolgármester-jelölt.

A videóban Karácsony Gergely a kitiltást "hülyeségnek" nevezi. "Tényleg, senki nem mondott ilyet, senki nem gondol ilyet. Nincs ilyen döntés, nincs ilyen terv" - tette hozzá.

Majd a főpolgármester egy korábbi videójának részletét is bevágták, amelyben egy kérdező azt tudakolta: abból, hogy klímavészhelyzetet hirdettek, következik az, hogy egy idő után nem mehet haza a 15 éves dízelautójával. Erre Karácsony Gergely azt válaszolta, hogy "előbb-utóbb következni fog".

Az újabb felvetésre, miszerint ez százezreket fog érinteni, azt válaszolta, hogy "igen, természetesen".

Szentkirályi Alexandra úgy zárta a videóját, hogy "ez botrányos, Karácsony Gergely ismét belehazudott a budapestiek arcába".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!