TV műsor

Volner János: elvbarátai által privatizált mélygarázsba tereli az autósokat Niedermüller

Belföld, 2021.02.23

A VII. kerület baloldali polgármestere azon ingatlanokban kialakított mélygarázsokba tereli az autósokat, amelyeket korábban elvbarátai adtak el, például izraeli befektetőknek - jelentette ki a Volner Párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Négypárti tárgyalás - Volner János sajtótájékoztatója Volner János ismét arról beszélt, Niedermüller Péter polgármester azért számolja fel a parkolóhelyeket a kerületben, hogy külföldi befektetőkhöz pumpálja az erzsébetvárosiak és a budapestiek pénzét.

Arra hivatkozott, hogy egy ausztrál cég több parkolóházat üzemeltet a területen, és ezek csupán 12 órás foglaltsággal számolva éves szinten csaknem 1,5 milliárd forintos bevételt termelnek.

Niedermüller Péter "elvtársai" a kétezres években egész háztömböket adtak el a VII. kerületben külföldi befektetőknek, amelyek egy részében a vevők parkolóházakat alakítottak ki. Ezekbe tereli most be az autósokat a polgármester, óránkénti 600 forintos parkolási díjért - mondta a pártelnök.

Hozzátette: az ingatlanok eladása miatt büntetőeljárás is indult, ám a "baloldali elfogultságot mutató" bíróság az eljárásokat kisiklatta.

A sajtótájékoztatón Volner János köszönetet mondott azoknak a "helyben élő zsidó embereknek", akik - mint mondta - megkeresték, és elmondták neki: mélyen felháborítja őket az, amit Niedermüller Péter a környéken csinál, és az is, amit a jelenlegi polgármester szocialista elvbarátai korábban a kerületben végrehajtottak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!