60 másodperces szépítő trükkök

Bulvár, 2019.11.21

Azt gondolja, hogy lehetetlen reggelente tökéletesen kinézni, ha tovább alszik? Pedig nincs szükség órákon át tartó sminkeléshez, drága kezelésekre, csupán néhány másodpercre és a megfelelő trükkökre.

Joy A puha bőr, szép körmök, egészségesen csillogó frizura nem álom, könnyedén néhány pillanat alatt is megvalósíthatóak. Hölgyek, lássunk pár igazán hasznos tippet a rohanó mindennapokhoz!

Sugárzó arcpír 

Egy leheletnyi arcpirosítóval máris frissebbé tehető az összhatás. Legegyszerűbb módja, ha óvatosan megcsipkedjük az arccsont bőrét, ettől az rózsásan ragyogni fog. A legjobb benne az, hogy ezt bármikor, bárhol megteheti, és extra szépészeti eszköz sem szükségeltetik hozzá!

Illatozzunk!

Egy testspray mindig rendelkezésünkre áll, és bármikor befújhatjuk magunkat vele, tetőtől-talpig. Ezzel egyenesen két lépés is megspórolható, a testápolás, valamint a parfümözés. Miért? Az ilyen termékek egyidejűleg ápolják a bőrt és a hajat, továbbá mennyei illatatmoszférát ajándékoz nekünk egy egész álló napra.

Be cool!

Egy átbulizott éjszaka után nehéz ragyogást varázsolni arcunkra, de még mindig ott van a jó öreg megmentő arcpakolás. Persze, de erre nincs időnk! Mit lehet ilyenkor tenni?  Fogjon egy jégkockát, húzza végig arcán, nyakán, dekoltázsán párszor. Ennek olyan kipárnázó hatása van, mintha egy 20 perces maszkot tettünk volna fel, de hatóideje pusztán 20 másodperc.

Körmök környéke

A folyamatos lakkozás bizony meglátszik a körmökön, és sokszor csúnya látvány az előző lakkozástól elszíneződött köröm. Szerencsére erre is van “gyógymód”! Oldjon fel egy csomag sütőport meleg vízben, majd egyszerűen áztassa benne ujjait egy percre! A természetes csillogás visszanyeréséhez mindössze elég 60 másodperc.

Többfunkciós hajápolás

Talán sok idő megspórolható, ha hajmosás végén nem használunk kondicionálót, de a szépségprofik tudják, hogy balzsam nélkül a styling dupla ennyi ideig tartana. Ha nagyon siet, a 2 in 1 samponok ajánlottak. Ugye milyen egyszerű?

Fényes hullámok

Ki tenné be éjszakára a hajkeféjét a fagyasztóba? Bármilyen elvetemülten is hangzik, ha ezzel fésüljük át másnap a hajunkat, csodás eredményt érhetünk el vele. A hideg ugyanis természetes módon teszi simává a haj felületét, ami elképesztő csillogást eredményez.

Remélem eloszlattam azokat a hiedelmeket, hogy a szépség órákat igényel. Valójában egy kis törődéssel, önszeretettel és egy perccel máris közelebb kerülünk saját szépségünkhöz.

Ha érdekesnek találta a 60 másodperces ötleteket, akkor a JOY leleményes szépségtippjeivel további újdonságokkal ismerkedhet meg!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!