A Hugo Boss lenne a celebek kedvenc karóra márkája?

Bulvár, 2020.12.23

Sokan nemcsak követik a hírességek, celebek (magán)életét, de hasonlítani is szeretnének rájuk.

Óra Az természetesen nem lehetséges, hogy minden rajongó hírességgé váljon, de a celebek öltözködési, ruházkodási szokásai (egyes influenszerek esetében a diéta, telefontok és megannyi furcsaság) a rajongók élete részévé válik. Nézzük tehát, milyen karórát hordanak a celebek!

Nagy hírek a celeb és karóra frontról az elmúlt évekből

Két évvel ezelőtt tudhattuk meg, hogy George Leekens, a magyar futball válogatott szövetségi kapitánya svájci karórát hordott, méghozzá egy Tag Heuer Carrerát, amely nem volt olcsó mulatság: 1,3 millió forintjába került!

Ugyanekkor Thomas Doll, a Ferencváros német nemzetiségű edzője egy speciális, mindössze 100 példányban készített órát hordott, a Vostok Europe nevű cég Ferencváros Edition sorozatának egyik darabját: ennek ára 135. 000 Ft volt, de nekünk van egy tippünk, hogy ő ezt ajándékba kaphatta. Az órán a mutatók fehér és zöld színűek és látjuk a Fradi emblémáját is rajta. Sőt, a címer mellett maga Doll aláírása is helyet kapott.

Néhány hónappal ezelőtt pedig arról értesülhettünk, hogy több magyar híresség is ugyanazt az órát preferálja: Dzsudzsák Balázs, Schobert Norbert és Rogán Antal is úgy döntött, hogy óriási Hublot órát hord a karján, amely egyesek szerint nem a legjobban sikerült státuszszimbólum. Pedig tudjuk, hogy Norbinak van egy Roley DatejustII-je (csakúgy, mint a szegedi polgármester Botka Lászlónak), Rogán kezén néha el lehet csípni egy Jaeger-LeCoultre Master Calendart is, és Dzsudzsáknak sem ez az egyetlen karórája, egy Richard Mille is fel szokott tűnni a csuklóján.

De nézzük a női celebeket is!

Victoria Beckham (és SofiaVergara) előszeretettel jelenik meg egy stílusos Rolex Daytonában, Kate Hudson választása többször a Michael Kors órára esett, Madonna és Ines de la Fressange is Hermés Cape Code óráját is részesítette már előnyben, Serena Williams pedig, amikor nem egy sportórában látjuk, akkor egy gyönyörű AudemarsPiguet Royal Oak Offshore órában szeret pózolni.

Jennifer Anistont többször láthatjuk Rolexszel az alkarján, míg Rihanna csuklójához jól illik egy hófehér Chanel óra, amelyet szívesen hord. Kim Kardashian sem spórol ezen a kiegészítőn, egy gyémántokkal kirakott Jacob &Co Brilliant Collections órája például több mint 10 millió forintba kerül…

Melyik a kedvenc karóramárka a celebeknél?

A szórás óriási, és ahogy látjuk, sokszor a celebek nem hűségesek egy adott márkához. De nem véletlen tűnt fel többször a hírességek csuklóján ez a karóra. A Hugo Boss, amelyről eddig még nem ejtettünk szót, sok celeb alkarján megjelent már az utóbbi években, és ez biztosan nem lesz másképpen a közeljövőben sem.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!