A legújabb parfümök

Bulvár, 2019.05.27

Vannak nők, akik szívesen próbálnak ki magukon újabb és újabb illatokat, követve apiacon megjelenő újdonságokat, hátha azok között találják meg a számukralegkedvesebb parfümöt.

Myparfüm
Ezeknek a kísérletező kedvű hölgyeknek szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, hogy mire érdemes odafigyelni új parfümök tesztelése során:

● A parfüm illata legtisztábban a saját bőrünkön érezhető, így elsősorban magunkra fújva teszteljük az illatokat, és ne a drogériákban is található papírcsíkokon.
● Vékony testfelületre fújva próbáljuk ki az illatokat, így például könyökhajlatban vagy csuklón.
● Tévhit, hogy egymáshoz kell dörzsölni a csuklót, miután ráfújtuk az illatot. Ezzel a mozdulattal ugyanis összetörnek az illatmolekulák, és nem tudja a parfüm az eredeti hatását kifejteni.
● Az első pillanatban érzett illat nem a végleges, ugyanis ekkor még csak a fő illatjegyeket érezzük. A teljes illat kialakulásához hosszabb idő kell.
● Nem biztos, hogy a barátnőnk vagy a szomszéd kedvenc illata a mi kedvenc illatunk is lesz, ugyanis a parfümök minden bőrön másként hatnak, így mindenképpen saját magunk és saját magunkon teszteljük az egyes illatokat. És akkor most kedves kísérletező kedvű hölgyek, figyelem, íme néhány újdonság a myparfum.hu ajánlásában, amelyet érdemes kipróbálni, hátha ezek között megtaláljátok a kedvenc illatotokat:

Giorgio Armani Si Fiori

Armani első parfümje 1982-ben született, így hosszú évek tapasztalata van mögötte. Valószínűleg a Giorgio Armani Si Fiori nevű újdonsága is elvarázsol majd minket, hiszen gyengéd, virágos illata tökéletes viseletté teszi a tavaszi és nyári hónapokra az igazán elegáns, gyönyörű nők számára.

Bvlgari Omnia Crystalline

Az Omnia Crystalline-t a tökéletes kristály ihlette, nagyon eredeti és friss az illat, mely olyan tiszta, mint a ragyogó kristályok. Az illat az érzéki nőiességet tükrözi, amire minden férfi felfigyel, aki mellett csak elhalad a viselője.

Calvin Klein Eternity

Az örökkévalóságot megtestesítő Calvin Klein Eternity illatát a névadó Calvin Klein a házassági évfordulójára alkotta meg szerelmének, Kelly Rectornak. Vagyis ez nem csupán egy illat, hanem a szerelem kifejezése is. A fentiek mellett rendre rukkolnak elő kisebb és nagyobb parfümgyártó cégek az újdonságaikkal, így biztosan a Chanel, Gucci, DKNY vagy akár a Mexx szerelmesei is tesztelhetik kedvenc márkájuk új illatait. A parfümök palettája nagyon széles és színes, így embert próbáló feladat megtalálni közötte a számunkra legideálisabb illatot. Nyugodtan kísérletezzünk, idővel biztosan meglesz a tökéletes parfüm. Próbáljunk ki újdonságokat, vagy vegyünk elő tesztelésre újra régi klasszikusokat, hátha az illat, amely korábban nem nyerte el a tetszésünket, a mai orrunk számára mégis kedves lesz.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!