Arany ékszerekre és Ferrarira is lehet licitálni a NAV árverésén

Bulvár, 2023.06.21

Mintegy 50 millió forint az összértéke annak a 39 tételből álló aranyékszer csomagnak, amelyre hamarosan licitálni lehet a NAV soron következő árverésén.

Ferrari Portofino NAV Azonban nem csak arany ékszerre, hiszen mint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, egy igazi fenevadra, egy Ferrari Portofino-ra is licitálhat az, akinek több tízmillió forint lapul a bankszámláján. A NAV közösségi oldalán megjelent közleménye szerint, a még tavasszal meghirdetett korábbi árverésén valamennyi ékszer gazdára talált, így most is erre számítanak. A NAV által licitre bocsájtott arany nyakékekre, karperecekre és fülbevalókra június 29. és július 3. között várja a hivatal az ajánlatokat. Az ékszerek eredetiségét és valós piaci értékét a BÁV Zrt. által kiállított felértékelési becslevél bizonyítja.

Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a NAV egy Ferrari Portofinót is dobra ver, amelyre 2023.06.23. 8 órától egészen 2023.06.26. 21 óráig várják a liciteket, a minimális ajánlat 43 millió forint. A 600 lóerős Ferrarival nem sokat mentek, hiszen mindössze 22.583 km van az órájában.  

Az árverések az alábbi linken érhetőek el:




(Webrádió)

Galériánk

Ferrari Portofino NAV Ferrari Portofino NAV Ferrari Portofino NAV Ferrari Portofino NAV
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!