Az egyedi vászonkép tökéletes ajándék

Bulvár, 2023.04.18

Születésnap, anyák napja, ballagás vagy évforduló? Bármilyen alkalomra is keresel ajándékot, dönts a személyre szabott mellett! A parfüm, könyv, csoki kicsit unalmas és nem is igazán maradandó, ráadásul nem is személyes.

Nappali Gondold végig, hogy te milyen ajándéknak örülnél igazán! Esetleg érzelmi szálakat megpendítő örök emléknek? Jól hangzik, igaz? Akkor az ünnepeltet is lepd meg vele! A boldog pillanatokat idéző fotók művészi festővászonra nyomtatva tartós és maradandó emléket jelentenek.

Egyedi és megismételhetetlen

A vászonkép egyik előnye a sok közül, hogy maximálisan az ajándékozott személyre szabható. A Vaszonkepem.hu oldalon a művészi festővásznon megjelenő kép mérete, formája és elrendezése is megválasztható. Abban az esetben, ha a sablonméretek nem felelnek meg az elképzelésnek, akkor számos egyedi megoldás közül lehet választani.  

Az egyik ilyen a montázs készítése. Akkor érdemes mellette dönteni, ha sehogy sem sikerül egy képet kiválasztani a szóba jöhető fotók közül. De miért is kellene választani, ha egyszerre több kép is megjeleníthető egy vásznon?

Bármilyen helyiségbe kerülhet: a nappaliba, a hálószobába vagy az előszobába is. Az elkapott és megőrzött pillanatok minden nap örömet okoznak, ha ránéz a megajándékozott.

Több fotó egy vásznon

Akár egy egész szerelmi történet is elmesélhető, amennyiben a kollázs mellett döntünk. Az első randitól az esküvőig vagy babavárásig, éveken átívelő emlékeket tudunk bemutatni. Ugyanígy gyermekünkről is készülhet egy kedves kollázs, babakorától egészen az érettségiig. Rendezett vagy tetszőleges alakú, rendezetlen is lehet a képek elhelyezése.

A vászonkép hosszú ideig megőrzi az emlékeket

A minőségi művészi festővászon a textúrájának és tartós anyagának köszönhetően hosszú évtizedekig eredeti pompájában díszíti a lakást anélkül, hogy veszítene a szépségéből.

Aki rajong az állatokért vagy van házikedvence, annak jó ötlet, ha a kis kedvencéről készült fotó alapján készült vászonképet ajándékozunk. Arra készüljünk, hogy sok fotót kell készíteni, ha kisállatot akarunk fényképezni, hiszen ők nem tudják követni az instrukciókat.  

A végeredmény érdekében mindenképpen megéri a fáradság! Nem kell feltétlenül profi fényképezőgép hozzá, mert mobiltelefonnal is tökéletes képeket lehet készíteni. A vászonkép rendeléséhez 2 megapixeles kép is elegendő amennyiben 60x30 cm méretű képet szeretnénk.

A meglepetés elkészítéséhez egy jó minőségű fotóra van szükség és a Vaszonkepem.hu online alkalmazására. Csupán fel kell tölteni a képet, ami jpeg vagy png formátumú, ezt követően ki kell választani a kívánt méretet. Arra mindenképpen figyelni kell, hogy a kép minősége tökéletes, a megörökített pillanat pedig különleges legyen!

A nagyméretű művészi vásznon nagyon jól fog mutatni a gazdi kedvence, akár kutyáról, akár macskáról van szó.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!