Kiegészítőkkel a még trendibb megjelenésért

Bulvár, 2021.02.18

A stílusos női ruhatár elengedhetetlen darabjai a kiegészítők, használatukkal akár hetente meg lehet újítani öltözékünket. A Desigual vagány színösszeállításairól, szokatlan mintáiról ismert spanyol ruhamárka.

Ruha A Thomay Meyer nevéhez köthető cég az egyedi szín- és motívumvilágra helyezte a fókuszt, mellyel évek óta nem veszít népszerűségéből.  

A desigual szó jelentése spanyolul egyenlőtlen, ám tervezői oldalról az egyedi megjelenésben kívántak mások lenni, mint a többiek. Kitűnni és feltűnni, meghatározó trend lenni a divatiparban.  

Izgalmas motívumok a kiegészítőkön is

Amikor egy Desigual ruhát látunk, önkéntelenül jókedvűek leszünk, erről a színes, patchwork hangulatú minták, a struktúrák váltakozása, pöttyök és virágok más márkához nem hasonlítható összhangja gondoskodik.

A gyönyörű kiegészítők is hasonló mintázatban kaphatók, így könnyen variálhatók a márka önálló darabjaival. Színes, feliratos kendővel vagy egy mandalamintás fejpánttal, állatmintás vagy virágos fülbevalókkal az egyszínű ruhatár egyedivé varázsolható.  

Legjellemzőbb mintázat az absztrakt, geometriai formák és a virágok váltakozása, néha egy-egy hímzett állatfigurával kiegészítve. Egy jól elhelyezett rojt, díszítőkő vagy hangsúlyos virágminta gyakori a táskákon, cipőkön, de még akár a fülbevalókon vagy egy telefontokon is.  

Színes kendők és sálak a kora tavaszi napokra

Egy jól megválasztott kiegészítő öltöztet, különösen igaz ez a kendőkre és sálakra, melyek nem csak a hideg, borús téli hónapokban viselhetők.  

Hűvös nyári estéken és a tavasz langyos melegében is hasznos és praktikus kendőt hordani, ami színeiben legyen összhangban a felső ruházattal vagy blézerrel.  

Szükséges figyelmet fordítani és úgy megválasztani a kiegészítőket, hogy azok csak akkor uralják a megjelenést, ha az alap ruhadarab szolidabb megjelenésű. Ez esetben érvényesülhet a színes, mintás kendő vagy egy feltűnő ékszer.  

Ha a cél viszont az, hogy a női ruhaviselet maradjon a fókuszban, úgy a sálak színe ezzel harmonizáljon, és semmiképpen ne legyen túl mintás vagy túlságosan markáns megjelenésű.  

Táskák minden alkalomra 

A kiegészítőkhöz tartoznak, de mégis nagyobb figyelmet kapnak a táskák, melyekből a legtöbb hölgynek több méret, szín és fazon segít abban, hogy a praktikum mellett a megjelenése is tökéletes legyen.  

Hétköznapokra nagyon jól használhatók a hosszú pántos, ún. crossbody típusú táskák, sportos viselethez egy színes, mintás hátizsákot érdemes beszerezni. Ha a teljes összhang elérése a cél, akkor a pénztárcát és övet is ugyanabból a stílusból érdemes választani. Jó esetben a lábbelivel is harmonizálnak a női táskák.  

Klasszikus megjelenéshez vagy programokra egy kisebb méretű ridikül is elegendő, melyben elférnek a legszükségesebb iratok, kulcs és apróságok. A hosszabb, állítható pántos darabok akár keresztben átvetve is viselhetőek, így a megjelenésen túl a kényelmet is szolgálják.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!