Megújulva tér vissza a Magyarország Szépe a Duna képernyőjére

Bulvár, 2023.03.24

Megújulva, vadonatúj díszlettel és számos, a kor követelményeihez igazodó szabállyal tér vissza a közmédia képernyőjére a Miss World magyarországi nemzeti versenye, a Magyarország Szépe. A megmérettetésre péntektől várják a 17 és 27 év közötti lányok jelentkezését.

Néhány év kényszerű kihagyás után ismét a Duna műsorán választják meg Magyarország legszebb lányát, aki egy évig viselheti majd a Miss World Hungary címet, valamint képviselheti Magyarországot a nemzetközi verseny döntőjén - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája pénteken az MTI-vel.

Idén egy teljesen megújult versenyt láthatnak majd a közmédia nézői. "Tartalmi és arculati változások is lesznek az idei versenyben, csodaszép, új díszlet készül a televízióműsorhoz" - idézi a közlemény Rogán Cecíliát, az egyik versenyigazgatót.

Sarka Kata, a másik versenyigazgató további újdonságként említette, hogy a nemzetközi döntőhöz hasonlóan a Magyarország Szépe műsorában sem lesz már fürdőruhás bemutató, a lányok ehelyett sportöltözékben vonulnak majd végig a kifutón.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy az 1951 óta megrendezett Miss World szépségverseny győztese nemzetközi karitatív feladatokat lát el, az általa felkarolt ügyek kiemelt figyelmet kapnak.

Mint Sarka Kata a közleményben rámutatott, az esztétikus külső, az arányos alkat mellett ugyanilyen fontos, hogy a leendő szépségkirálynőnek határozott tervei és elképzelései legyenek arról, milyen ügyet karol fel, hogyan tudja támogatni az általa kiválasztott szervezetet és népszerűsíteni jótékonysági kampányát. Fontos az is, hogy a győztes magabiztos angoltudással induljon neki a világversenynek.

A jelentkezés részletei a magyarorszagszepe.hu oldalon olvashatók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!