Mennyire vagy bevállalós a hálószobában?

Bulvár, 2022.09.18

Természetesen erre a kérdésre csak és kizárólag saját magadnak kell felelned, ugyanakkor érdemes tudni, hogy a hagyományos szexuális pózok és aktusok mellett egyre nagyobb teret nyer a hátsó térfél is, azaz ismét egyre nyíltabban tudunk beszélni a popsiszexről.

Szerelmespár
Sajnos gyakori tévhit, hogy ez fájdalmas, örömöt nem okozó közösülési forma, amelyet a felnőtt filmekkel foglalkozó ipar honosított meg, ám ha valaki szeretne utánajárni az igazságnak, és veszi a fáradságot, az bizony rájön, hogy az anál bizony már az ókorban is kifejezetten népszerű volt, sőt, maga a Káma Szútra is rengeteg pozitív említést tesz róla.

Persze, ha valaki mindezek után még mindig idegenkedik tőle, szíve joga, hiszen mindenkinek más okoz örömöt, de azért egy kis utánaolvasást mindenképp megér a téma.

Igazi örömforrás is lehet a popsi!

A Pajkos Pajtás vibrátorai egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami hűen mutatja, hogy egyre több ember vagy akár pár ismeri fel ezt a valóban extázist nyújtó örömforrást. Fontosnak tartjuk ugyanakkor kiemelni, hogy nemcsak a pár hölgytagját lehet így kényeztetni, a férfiak esetében a prosztata egy igencsak ingerelhető szerv, ami mennyei örömök közé tudja repíteni az urakat is.

Így aztán mindenképpen érdemes megfontolni, hogy bevesztek-e néhány kelléket a játékotokba, vagy maradtok eszköztelenek. Eleinte érdemes a legegyszerűbb változatokkal kezdeni, úgy mint az análkúp vagy annak a vibrációs változata, esteleg az análvibrátor, amelyet akár gyöngyös, akár felpumpálható verzióban is beszerezhettek. Az igazán profik a lökő análvibtrátort választják, amely egyszerre okoz örömet mindkét félnek, de akár egy komplett análszettbe is befektethettek.

Ha mindez nem lenne elég, már ebből is léteznek okosváltozatok, amelyeket a telefonod segítségével tudsz majd szabályozni.

Mire figyelj oda?

Nem mehetünk el szó nélkül a higiéniai kérdés mellett sem, hiszen ez nem csupán az eszközök tisztaságát jelenti, hanem akár a beöntések alkalmazását is, hogy senkit se érjen meglepetés.  

Ha eleget tettetek a higiéniai előírásoknak, akkor egy dologról ne feledkezzetek meg: mivel a hátsónk nem képes önmagától nedvesedni, ezért feltétlenül használjatok síkosítót, akár terveztek eszközt is bevetni, akár nem! Ha ezeket betartjátok, nagy valószínűséggel földöntúli örömök várnak benneteket.

Fontos az egyetértés!

Mint a szex minden más területén, itt is elengedhetetlen a kétoldali konszenzus, vagyis akkor történhet bármi is, ha abba mindkét fél beleegyezik, és akkor is csak a fokozatosság elve mentén szabad haladni.

Merj nemet mondani, ha neked nem jön be, merd kimondani, ha épp ellenkezőleg igényed lenne rá, de minden esetben fogadd el a párod döntését is, legyen az akár kedvező, akár kedvezőtlen rád nézve!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!