Miért olyan népszerűek az autentikus grillsütők?

Bulvár, 2019.09.22

A grillezés evolúciója nemcsak a grillsütők folyamatos fejlődését hozta magával, hanem az életérzés átalakulást is.

Grillpláza Egyrészt a grillezés egyfajta kikapcsolódási és szórakozási lehetőség lett a családok és baráti társaságok számára. Egy olyan különleges alkalom, amikor minőségi időt tölthetnek és még jókat is ehetnek együtt. Másrészt az emberek már nem egyszerűen sütögetni akarnak a szabadban, hanem élvezni azt. Komfortosan, stílusosan, ugyanakkor átélve a kert és a tűz hangulatát.

A tökéletes grillsütő mindenkinek mást jelent

Persze ahány ház, annyi szokás, illetve annyi igény. Vannak, akik szeretik gyorsan elintézni a grillezést, mert inkább az ételek élvezetére akarnak nagyobb hangsúlyt fektetni. Mások pedig inkább lassan, a füstölő szenet figyelve, kis társaságban szeretnek grillfogásokat készíteni.

Van azonban egy harmadik csoport is, aki folyton emberekkel veszi körül magát – ráadásul nem is akármennyivel! Az OFYR grillsütőket kétségtelenül nekik, a nagycsaládok és a kellemes hangulatot keresők számára találták ki.

Az autentikus grillsütő használata egyszerű

Az OFYR autentikus grillsütők pont ezt kínálják a természet és a kerti partik szerelmeseinek. Ez a műalkotás kétféle funkcióval szolgál: esztétikailag gazdagítja
az udvar megjelenését, illetve új szintre emeli a grillezés fogalmát. A kültéri sütő három részből áll, könnyen áthelyezhető, tisztítható, és a beépített fatároló extra kényelmet biztosít. Használat után csupán annyit kell tenned, hogy nedves ruhával áttörlöd a sütőlapot, az ételmaradékok és az olaj ugyanis a tűzbe kerül.

A kúp alakú égéstérben tudod megrakni a tüzet, amely középről sugárzik a sütőlapra. Használhatsz hozzá fát és faszenet is, ám mivel a hasábok jobban lángolnak, magasabb hőmérsékletet biztosítanak. Így gyorsabban elkészül az étel. Az autentikus grillsütő előnye a nagy sütőfelület, így akár 30-40 főnek is süthetünk rajta. Ezért sokkal praktikusabb választás, ha a kerti partik és a nagycsoportos baráti összejövetelek megrögzött szerelmese vagy.

Tárolása sem igényel erőfeszítést

Mivel réztartalmú acélból készül, ezért ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az anyag jellegzetessége, hogy a rajta keletkező korróziós réteg megakadályozza a teljes rozsdásodást. Így az eredmény: egy hosszú élettartamú grillsütő.

Ráadásul sütés közben élvezheted a pattogó tűz hangját, amely kellemesen ellazít. Hűvös őszi estéken pedig egy pohár finom ital társaságában melegedhetsz meg a tűz mellett. A hangulatos és barátságos grillsütő egyszerre gondoskodik az ételről és a szórakozásról.

Ha új grillsütőt vagy grilleszközöket keresel, látogass el a Grillplaza.hu webshopjába, ahol autentikus grilleket is találsz.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!