Mikor érdemes gőzölős hajvasalót választanod? Milyen előnyei ismertek?

Bulvár, 2023.06.22

A tökéletesen sima, kifogástalanul egyenes hajzuhatag manapság is igen közkedvelt, pláne a félhosszú, hosszú hajjal rendelkezők körében kedvenc viselet.

Hajvasaló A hagyományos simítók mellett egyre népszerűbbek a gőzölős hajvasalók is.  

Az alábbiakban arról írunk, hogy milyen esetekben jelenthet ideális választást, és miért előnyös, ha egy ilyen eszközt választasz az egyenes frizura elkészítéséhez.  

Miért válassz gőzölős hajvasalót?

Amennyiben egy olyan megoldást szeretnél, amely kevésbé veszi igénybe hajadat, ugyanakkor kifogástalan eredményt érhetsz el általa, ajánljuk figyelmedbe a claudiashop.hu hajvasalóit, többek között a gőzölős simítókat. Ez a típus különösen javasolt erősebb szálú haj esetében, sőt remek választás göndör fürtökhöz is.  

A legjelentősebb érv mellette, hogy nem sérül a haj szerkezete a simítás során, valamint mérsékelhető a hősokk is. Egy kíméletesebb opció, amellyel a nehezen kezelhető tincseket is igába hajthatod károsodás nélkül. Ugye milyen jól hangzik? 

A gőz általi megoldással ráadásul megőrizheted a hajszálak nedvességét, elfelejtheted a hagyományos hajegyenesítők szárító hatását. Érdemes a gőzölős típus mellett döntened, ha kizárólag simításra használnád.  

Szintén javasolt töredezett, igénybe vett haj esetén is, hiszen egy tolerálhatóbb, mégis hatékony módot kínál az egyenesítésre.

Hidratált hajtincsek, sérülésmentes egyenesítés

A gőzfunkció révén csökkenthető a hősokk, ugyanakkor ez a megoldás segít a hajszálak nedvességtartalmának megőrzésében is, hiszen alkalmazása során a gőz “körbeöleli” a fürtöket. A nedvességmegőrző hatáshoz hozzájárul az is, hogy ez a vasalási mód nem szárít.  

Például a Sibel Ultron Perfect Steam simító tökéletes simaságot kínál. Titánlemezes szerkezetének és az állítható hőfokozatoknak köszönhetően sokkal természetesebb hatást érhetsz el. A beépített fésű révén ugyanis egyenletesebben oszlik el hajad a lemezeken. Könnyen kezelhető, ráadásul pillanatok alatt nagyszerű frizurát varázsolhatsz magadnak, úgy hogy közben a hajad sem fizeti meg a szépség árát!

Maradj tudatos a hajápolási eszközök terén is!

Válaszd a gyengéd, kíméletes hajformázást, és meglátod, hogy hajad meghálálja. Sokkal fényesebb, egészségesebb, selymesebb tincsekkel hódíthatsz! 

Hajunk megóvása épp úgy feladatunk, mint a bőrünk védelme, hiszen a magabiztos, sugárzó megjelenés alapja a gyönyörű frizura és az ápolt arcbőr.  

A gőzölős hajvasalóval a nehezen kezelhető, vastagabb szálú, az igénybe vett, sérült hajkorona és a rakoncátlan göndör fürtök is élettel telibbé varázsolhatók.  

Légy a tudatos hajformázás híve, amelyben a professzionális eszközöké a főszerep, melyekkel megvalósítható a kíméletes egyenesítés károsodásmentesen!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!