Oldtimerek és izomautók a NAV soron következő árverésén

Bulvár, 2023.07.13

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai nem tétlenkednek, hiszen mostanában szinte valamennyi online árverésen akad valami autókülönlegesség.

Ford Mustang GT 2018 A NAV soron következő árverésén több, a '60-as évekből származó Ford Mustang is kalapács alá kerül, amelyek igazi ritkaságnak számítanak, tekintve, hogy a képek alapján kitűnő állapotnak örvendenek, bizonyosan lesz rá érdeklődés. Az 1966-os és 1969-es évjáratú Mustangok mellett az új korszakot kedvelő licitálók ajánlatot tehetnek egy 2018-as modellre is. A Ford Mustang GT motorházteteje alatt egy 4794 cm3-es V8-as motor teszi a dolgát, a teljesítménye pedig nem kevesebb, mint 450 lóerő. A Fordot alig használták a lefoglalás előtt, hiszen az órájában mindössze 24.370 kilométer van. A sornak itt azonban nincs vége, hiszen egy oldtimer Pontiac is árverésre kerül, a Firebird motorterében pedig szintén egy 5000 cm3-es motor dohog. A legendás Pontiac kikiáltási ára 3,5 millió forint, míg a Ford Mustang GT-ért 10,5 millió forinttól indul a licit.  

A NAV licitre bocsájtott gyűjteménye július 17-én személyesen is megtekinthető, míg a nem mindennapi online árverésre július 24-től 4 napon át lehet ajánlatokat tenni az alábbi linken.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!