Praktikum, innováció és minőség – színre lép a Lastolite HaloCompact

Bulvár, 2019.05.20

Minőségi fényformálás nincs minőségi fényformáló eszközök nélkül. A fotózás világábanszámos márka kínál nívós kiegészítőket, de a Lastolite név valóban egyet jelent a magasszínvonallal.

Lastolite A márka termékei saját gyárukban készülnek, és szigorú minőségi alapkövetelményeknek kell megfelelniük. A textil alapú kiegészítők időtállóak, és minden részletükben profizmusról árulkodnak. A Lastolite több százas termékkínálatában háttereket, soft boxokat, ernyőket, rendszervaku kiegészítőket és tárgyfotózáshoz alkalmas kiegészítőket is találunk. A diffúzerek és derítőlapok közül az alábbiakban a HaloCompact derítőlapok kerülnek bemutatásra.

Vászon, de nem akármilyen

A HaloCompact derítőlap család minden tagja kivételesen praktikus és ügyes kiegészítő. A széria 82 centiméter átmérőjű, a gyártó saját fejlesztésű textilvásznaival ellátott derítőlapok. Ezek a vásznak speciális szövéssel és anyagból készültek, ezáltal az átlagnál jobban hasznosítják a fényt. A HaloCompact elérhető kétféle vászonnal: félig áteresztő fehérrel és egy kétoldalúval (fehér-ezüst). Ha szeretnénk mindkét típust, akkor sem kell kétszer megvásárolni a derítőlapot, hiszen együtt, illetve külön-külön is megvásárolhatók.

Keretes szerkezet

A derítőlap mérete és szállítási módja is igen vonzó lehet a fotósok számára. Egy csinos kis táska teszi könnyen hordozhatóvá, a fotóstáskában könnyedén elfér a kis tok, de karabinere segítségével övre is akasztható, akár zsebben is elfér. Ezt a kis méretet úgy tudták elérni, hogy a derítő alumínium kerete széthúzható csövekből áll, amelyek belül gumis kötéssel összetartanak, így nem egyesével kell kivenni a tokból. Kivétel után szinte maguktól összeugranak a csődarabok. A kereten található egy fogantyú, így lehetővé válik az egykezes használat. A fogantyú máshol is a segítségünkre van: itt kell kezdeni a csövek széthúzását, és egy állványcsatlakozót is találunk rajta. Ha megvagyunk a keret könnyű összeszerelésével, akkor 12 darab rögzítő fület kell még rápattintatni a keretre, és végül könnyen rögzíthetjük a diffúz vásznat.

Miért a HaloCompact?

A Lastolite HaloCompact derítőlap jó választás, ha fontos számunkra a kicsi méret, a könnyű szállítási mód, az egykezes használat és a gyors és egyszerű összeállítás. Ha állványra szeretnénk tenni, akkor a csomagban találunk egy kétoldalú, 1/4 – 1/4″ méretű átalakító csavart is. Ha bevált a HaloCompact, akkor bátran nézzünk körül a Lastolite kínálatában, hiszen minden terméküket a derítőlapokhoz hasonló ügyes és okos megoldások jellemzik.
(Webrádió)

Címkék

Lastolite
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!