Számfestő készletek felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt

Bulvár, 2021.07.16

Számfestő készletekkel, aki találkozott már gyermekei körében, biztos tudja, hogy ezek azok a fehér-fekete, nagyon sok mintával megrajzolt képek, ahol mindegyik alakzatban egy-egy szám szerepel.

Számfestő képek A kép alatt megtalálható, hogy melyik számot milyen színnel kell kiszínezni, és akkor a gyermek választhat, hogy színes ceruzával, filctollal vagy esetleg zsírkrétával színezi ki az adott részeket.

Ezek a foglalkoztatófüzetekben, kifestőkben található, főleg óvodásoknak szóló feladványok egyszerűbbek, hogy a kicsik könnyedén meg tudjanak birkózni a feladatokkal, és egyúttal sikerélményt is adjon nekik. Közben pedig fejlődik a kézügyességük, a finommozgásuk.

Felnőttek is elkezdhetik

Az Alkoss Otthon kreatív áruház olyan számfestő készleteket kínál, melyek már nagyobb kihívást jelentenek és gyönyörű, nagyobb méretű képeket lehet velük megalkotni. Természetesen itt is találhattok kisebb kihívást jelentő feladatokat, ezek jók lehetnek kezdésnek, vagy ha nem vagytok olyan bátrak.

Haladóbbak számára a nagyobb, összetettebb, sok színnel kifesthető képek az ajánlottak. Ha mégis elakadnál, ne szomorkodj! A képek színezését bármikor abba lehet hagyni, és kipihentebb óráidban, újult erővel folytatni. Ráadásul a készlet tartalmaz egy plusz vázrajzot, amit mindig kitehetsz magad elé, hogy össze tudd hasonlítani, hogy haladtál eddig.

Közös móka gyerekekkel

Ha gyermeked meglátja, mivel foglalkozol, egész biztosan szeretne segédkezni, és nagyon emlékezetes közös élményben lehet részetek. Kamaszodó gyerkőcök pedig lehet, hogy kimerészkednek odújukból, és látva a csodás képeket, megnyílnak előttetek. A számfestő készletek alkotása közben biztosan erősödik köztetek a kommunikáció.

A webáruházban rengeteg fajta számfestő készletet találsz. Ahhoz, hogy könnyebben eligazodj, témák szerint csoportosítva találod őket. Vannak virágos, gyümölcsös, bolygós, de még absztrakt képek is, melyek az alkotómunka végeztével csodásan díszíthetik szobád vagy akár konyhád falát.

A Mesés számfestő képek jól fognak mutatni gyermeked kuckójának a falán. Akad köztük egyszerűbb darab, amellyel ő maga önállóan is meg tud birkózni. De vannak bonyolultabb képek is, melyek pont azt a célt szolgálják, hogy közös programban legyen részetek, melyben ráadásul mindketten fejlődtök is.

Kitűnő lehetőség ajándékozásra is!

Ahogy neked is elnyerték a tetszésedet ezek a képek, ugyanígy a barátnőd vagy szeretteid is értékelni fogják. Sokszor esünk gondolkodóba, hogy vajon mit is vegyünk egy-egy születés- vagy névnapra. Gyermekek esetében könnyű dolgunk van, számtalan lehetőség áll rendelkezésre, viszont a felnőttek már keményebb diók.

Ha tudjuk, hogy az illetőnek milyen az ízlése, egy saját magunk által kifestett képnek duplán fog örülni, hiszen kezünk munkája lesz benne. Viszont ha ő maga is szeret kreatívkodni, és buzog benne az alkotás vágya, akkor egyszerű a válasz, egy új szettet vásárolj neki!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!