Tom Hardy versenyt nyert brazil dzsúdzsucuban Angliában

Bulvár, 2022.09.21

Benevezett egy valódi küzdősportversenyre Tom Hardy brit filmsztár, és saját kategóriájában győzelmet is aratott, bizonyítva ezzel, hogy filmjeiben nem csak eljátssza, hogy jártas a harcművésztekben.

Hardy szeptember 17-én nevezett be egy brazil dzsúdzsucu versenyre az angliai Milton Keynesben egy helyi sportcsarnokban. A The Direct nevű weboldal megtalálta Hardy egyik ellenfelét, aki felidézte, hogy kissé lámpalázas lett, amikor meglátta, kivel kell majd küzdenie, de elmondása szerint a brit sztár azt mondta neki: felejtsd el, ki vagyok, csak tedd azt, amit amúgy is tennél.

A Venom, A sötét lovag: Felemelkedés, az Eredet és a Mad Max - A harag útja című filmek sztárja nemcsak részt vett, hanem győzelmet is aratott a második legmagasabb rangú - kék öves - kategóriában.

A sportesemény szervezőinek szóvivője elmondta: nagyon örültek, hogy Tom Hardy velük versenyzett. Hozzátette, mindenki felismerte a színészt, amikor megjelent, de ő nagyon szerényen viselkedett, és készségesen fényképezkedett az emberekkel.

Tom Hardy egy korábbi versenyen:

(MTI)

Címkék

Tom Hardy Jiu-Jitsu
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!