Dokumentumok kezelésével kapcsolatos kérdések a SeaFleet használatánál

Gazdaság, 2019.06.25

A SeaFleet fejlesztőinek egyik legfontosabb célja eloszlatni azt a tévhitet, miszerint a flottakezelés mindenképpen egy bonyolult, problémákkal teli és átláthatatlan feladat.

SeaFleet A rendszer használatával pont ennek az ellenkezője tapasztalható, hiszen egyszerűen és hatékonyan lehetünk képesek kezelni a céges járművekkel kapcsolatos ügyeket.

Ezeket az előnyöket a számos hasznos funkció mellett a különféle dokumentumok könnyed kezelése teszi lehetővé. Elvégre mennyivel egyszerűbb úgy az adminisztráció feladata, ha
minden szükséges papír ott van kéznél, és rendelkezésre áll a gyors ügyintézéshez. Rövid bejegyzésünkben a dokumentumok kezelésével kapcsolatos kérdéseket, illetve válaszokat fogjuk részletezni a SeaFleet használatát illetően.

Az egyes funkciókhoz vajon kapcsolhatók-e a szükséges dokumentumok?

Igen, erre van lehetőség a SeaFleet szoftverének használatával. Sőt, gyakorlatilag minden egyes funkció kapcsán rendelkezésünkre áll a különféle dokumentumok felcsatolásának a lehetősége. Tovább segíti a használatot, hogy ezeknek a csatolmányoknak sem a mennyisége, sem pedig a kiterjesztése nincs korlátozva. Fontos tudnivaló lehet még ezzel kapcsolatban, hoa csatolmányok nem linkként kapcsolódnak a platformhoz, hanem az adatbázisban kerülnek tárolásra.

Hogyha gyakorlati példákat szeretnénk találni, akkor ilyen dokumentum lehet a beszkennelt törzskönyv, forgalmi engedély vagy egy adásvételi szerződés. De ugyanilyen gyakori a biztosítási kötvény, esetleg egy átadás-átvétel kereti között vagy egy baleset kapcsán készített fényképsorozat. Sőt, ha annak érezzük szükségességét, akkor akár egy „rejtélyes zajról” készített hangfelvételt is tudunk csatolni, mégpedig a szerviz számára.

Kapcsolódik-e a szoftverhez bármilyen felhasználói kézikönyv?

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a súgó teljes egészében képes kiváltani a felhasználói kézikönyvet. Elvégre minden felmerülő kérdést vagy forgatókönyvet magába foglal, amire a használat során szükségünk lehet.

Amennyiben arra van szükségünk, akkor nyomtatott formában is el tudjuk érni. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a leggyorsabb és leginkább célravezető az online súgó használata. Egyszerűbb keresést tesz lehetővé, és mindössze pár kattintással hozzá tudunk jutni a szükséges információhoz.

Lehet-e módosítani a szoftverben használt formanyomtatványokat?

A SeaFleet erre lehetőséget kínál, mégpedig a Microsoft Word segítségével. Így tetszés szerint tudjuk alakítani a saját dokumentumainkat, legyenek azok akár ajánlatok, szerződések vagy jegyzőkönyvek.

A további felhasználást megkönnyítendő a megszerkesztett dokumentumokból sablonokat tudunk kreálni, amiket később pár kattintással le tudunk hívni. A szoftver ezáltal rengeteg időt takarít meg a számunkra.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!